27 / 04 / 2024

TOKİ ve Altındağ Belediyesi

TOKİ ve Altındağ Belediyesi

TOKİ ve Altındağ Belediyesi tarafından yapılan Başpınar konutları teslim ediliyor Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Altındağ Belediyesi'nin işbirliğiyle yapılan Başpınar Mahallesi TOKİ Konutları yeni sahiplerine bir bir "merhaba" diyor.

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Budak Ve Altındağ İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güngör Erkan Altındağ ve Kadir Budak ortaklığında kuruldu.

Altın alacaklar dursun! Altın kahini İslam Memiş altında düşüş için tarih verdi

Analistler ve altında genel olarak uzmanlar yükseliş tarihi veriyordu ancak bu sefer altın kahini düşüş tarihini verdi.

Altında yeni rekor göründü! Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Başta dolar kuru olmak üzere euro ve altında yükseliş devam ediyor. Altında bugün yeni rekor göründü. Altın yatırımcıları bayram etti! 1 gram altın tam bu kadar oldu!

Seçim sonuçlarının ardından piyasalarda hareketli saatler! Dolar ve altın fiyatları yükselişte!

Cumhurbaşkanlığı seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla piyasalar ilk tepkilerini vermeye başladı. Dolar, euro ve altında sınırlı da olsa yükseliş hareketi gözleniyor. Peki piyasalar bu hafta kendisine nasıl bir yön çizecek? Dolarda ani sıçramalar olacak mı? İşte uzmanlarından ilk yorumlar…

Seçim sonrası döviz ve altın fiyatları nasıl bir seyir izleyecek? İşte ünlü ekonomistten seçim senaryoları!

Seçim öncesi artan belirsizlik ve endişeler ile yatırımcıların döviz ve altına yöneldiğini söyleyen ünlü ekonomist Dr. Mahfi Eğilmez, bu nedenle döviz ve altınında yükseldiğini belirtiyor. Peki, ya seçim sonrası döviz ve altında neler olacak? İşte o sorunun cevabını ünlü ekonomist verdi…

Gülaylar altın çıldırdı! Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında! Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi

Gülaylar altın seçili altın takılarda dev kampanyasını açıkladı. Bu altın takılar sadece 1.000 TL ve altında satılıyor. Peki Gülaylar altında en uygun takı hangisi? İşte Gülaylar altın 18 Mart 2023 fiyat listesi.

Yatırımcılar dikkat! Borsa, dolar ve gram altında neler olacak?

Bu hafta dolar, borsa ve altında nasıl bir seyir izlenecek? Geçtiğimiz hafta 83 bin yatırımcının çıktığı Borsa İstanbul'da hangi sektörler öne çıkacak?

Bu gece iyi uyuyun, yarın dolar ve altında bomba şeyler olacak

Dolar ve altında yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor. Yatırımcılara bir önemli haber daha verildi. Yarın ABD'de açıklanacak enflasyon verileri, altın ve dolarda birçok şey belirleyecek.

Dolar ve altında tehlike çanları çalıyor! Bu hataya düşmeyin

Milyonlarca vatandaş dolar ve altın fiyatların yakından takip ediyor. Altın ve Para piyasaları Uzmanı İslam Memiş elinde altın ve doları olanlar için uyarılarda bulundu. Aman bu hataya düşmeyin!

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Yastık altında 15 bin lirası olana 0 daire müjdesi! TOKİ'den onlarca ilde ucuz 2+1 ve 3+1! Hemen ev sahibi olabilirsiniz

Dikkat! Borsa ve altında kritik hafta!

Türkiye Gazetesi yazarlarından Ömer Faruk Bingöl; geçen hafta yaşanan ve finans piyasalarını yakından ilgilendiren önemli konuları hatırlatarak, yeni haftada borsa ve altınla ilgili tavsiyelerini aktardı.

TOKİ Ankara Altındağ Cinderesi projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Altındağ Cinderesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi. İşte projenin ilk görselleri...

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ ve Altındağ Belediyesi Haberi

TOKİ ve Altındağ Belediyesi

Altındağlı vatandaşlar daha rahat yaşam alanlarına kavuşurken Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte ilçenin çehresi her geçen gün daha modern bir hale geliyor. 


136 HAK SAHİBİ HEYECANLI 

300'e yakın gecekondunun yıkılmasıyla kurulan Başpınar Mahallesi Toplu Konutları'nda, hak sahiplerine yeni evleri dağıtılmaya başlandı. Soluğu Altındağ Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nde alan vatandaşlar, evlerine kavuşmanın sevincini yaşadı. 136 hak sahibi arasında bulunan Kadir Ergül ve Sevim Bulut yeni evleri için gerekli olan imzaları attı. Yeni evlerine taşınmak anahtarlarını teslim alan vatandaşlar, Başkan Tiryaki'ye duacı olduklarını söyledi.  


Sabah...