17 / 05 / 2024

toki yağlıdere konutları

toki yağlıdere konutları

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut yapımının planlandığını bildirdi.

Yaşlılar için yeni uygulamalar kapıda! Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TBMM Yaşlıların Sorunlarını Araştırma Komisyonu, hazırladığı taslak raporda, yaşlıların ihtiyacı ile ilgili tespit ve öneriler paylaşıldı.Yaşlı uyumlu konutlar ve tüm yaşlıları kapsayan destekler için sinyal verildi! 

TOKİ yangından kurtulan yaşlı çiftin evini tamamladı!

Antalya Manavgat'ta meydana gelen yangında evlerini kaybeden yaşlı çift için TOKİ tarafından yangına dayanıklı ev inşa edildi. 

Murat Kurum: Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Salarha ve Yağlıtaş'ta 930 rezerv konut üretiyoruz. Bu konutları da şehrin merkezinde deprem riski taşıyan alanların dönüşümü için kullanacağız" dedi.

TOKİ Rize Yağlıtaş Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Rize Merkez Yağlıtaş Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Rize Yağlıtaş 465 konut ihalesi yarın!

Rize ili Merkez İlçesi Yağlıtaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 465 Adet Konut, 4 Adet İşyeri ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Turan Hançerli: TOKİ kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar üretti!

İstanbul’da yaşanan 4.6 şiddetindeki depremle birlikte yeniden 1999 depreminin etkileti hatırlandı. Avcılar Belediye Başkanı Hançerli, Avcılar'daki durumu anlatırken, 20 yılın heba edildiğini, TOKİ’nin kentsel dönüşüm yerine lüks konutlar ürettiğini dile getirdi...

Abdurrahman Kırhasanoğlu: Giresun Yağlıdere'nin çehresi değişecek!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Abdurrahman Kırhasanoğlu yaptığı açıklamada Yağlıdere'nin çehresini değişeceğini dile getirdi. Kırhasanoğlu, "Sanayi projemizde var" dedi.

Giresun Yağlıdere'ye TOKİ geliyor!

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut yapımının planlandığını bildirdi.

Giresun Yağlıdere'de TOKİ yapımı planlanıyor!

Giresun Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu ilçede TOKİ konutu yapımı için girişimlerin sürdürüldüğünü söyledi.

Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky, Ankara'da yükseliyor!

62 yıllık tecrübeye sahip olan Yazıcı İnşaat, Bağlıca’da Seğmen Bağlıca Konutları ve Open Sky projelerini hayata geçiriyor. İki projede de hedef kalite, konfor ve insan odaklı yaşam

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Kayseri Palas'ta yaşlılar için inşa edilen sokak açıldı!

Kayseri'deki Palas Mahallesi'nde yaşlılar için inşa edilen konutların bulunduğu sokak törenle açıldı.

Göl Panorama Konutları fiyatlar!

Göl Panorama Konutları fiyatları 390 bin liradan başlayarak değişiyor. Göl Panorama'da daireler bu yıl sonunda teslim edilecek...

toki yağlıdere konutları Haberi

toki yağlıdere konutları

Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, ilçede Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından konut yapımının planlandığını bildirdi.


Kırhasanoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede görev yapan kamu personelinin Yağlıdere'de ikamet etmediğini söyledi.


Bundan dolayı ilçe esnafının zarar gördüğünü belirten Kırsahanoğlu, bunun iş imkanı ve yoğunluğunu düşürdüğünü aktardı.


Kırhasanoğlu, ilçede inşaat sektörünün zayıf olduğunu dile getirerek, "İlçemize TOKİ’yi getirelim, buradaki gelir durumu düşük olan vatandaşlarımızı ev sahibi yapalım diye düşündük. Yeni daireler yapıldığı zaman bu dairelerin dolu olacağını düşünürsek ilçemize çok büyük katkısı olacağını düşünüyorum." diye konuştu.


Bununla ilgili belediye olarak TOKİ’ye başvurduklarını aktaran Kırsahanoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:


"İki yerde TOKİ uygulaması yapılması planlanıyor. Biri Kazankaya mevkisinde blokların olduğu yerden 5 bin metrekare üzerine bir çalışma yapılacak. Biri de Ömerli yolundaki kaymakamlık lojmanın arka tarafında kalan 5 bin 177...