05 / 05 / 2024

toki yarışma sonuç

toki yarışma sonuç

“7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nda konuşan TOKİ Başkanı Turan, “Böyle yarışma gibi programlarla, TOKİ ve özel sektörün projelerine örnek teşkil edebilecek nitelikte eserler ortaya konulabilsin” dedi..

Asgari ücret komisyonu toplandı! Gözler çıkacak sonuçta

Asgari Ücret Tespit Komisyonu, yeni asgari ücret zammı için bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin başkanlığında toplandı. Bakan Bilgin çalışmaların yarın sonuçlanacağını duyurudu.

TOKİ Trabzon Maçka'da 144 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon İli Maçka İlçesi Esiroğlu Mahallesi 2. Etap 144 Adet Konut ve 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kayseri Talas Millet Bahçesi için yarışma düzenlenecek!

Talas Belediyesi tarafından İl Jandarma Komutanlığı içindeki 100 bin metrekarelik alana yapılacak millet bahçesi için yarışma düzenleyecek. Düzenlenecek yarışma için başvurular başladı. 

ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması sonuçlandı!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) tarafından gerçekleştirilen “ÇEDBİK Sürdürülebilirlik Fikir Yarışması - 2020” sonuçlandı ve ödüller sahiplerini buldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi kentsel tasarım yarışması sonuçlandı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen kentsel tasarım yarışması sonuçlandı. Projede  kazanan isimler açıklandı. 

9. Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması’nın kazananları belli oldu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması” sonuçlandı.  Bu yıl dokuzuncusu gerçekleşen yarışma sonucunda kazananlara 74 bin TL’lik para ödülü verildi.

Taksim meydanını şekillendirecek yarışma sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin kamusal alanları; erişilebilir, özgür, canlı, huzurlu ve güvenli yerler olması amacıyla başlattığı bir kentsel yarışması daha tamamlandı

Salacak Kentsel Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İBB Etüd Projeler Daire Başkanlığı ile İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle gerçekleştirilen Üsküdar “Salacak Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

İSO Odakule Pasajı Ulusal Tasarım Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) Odakule Pasaj Geçidi’nin yenilenmesine yönelik düzenlediği mimari tasarım yarışması sonuçlandı. 

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018!

TOKİ Silivri kura sonuçları kazananlar listesi 11.07.2018 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ İstanbul Silivri 1. ve 2. Etap Projesi'nde kura çekilişi bugün başlayacak ve yarın da devam edecek.

İGA gençler için iki yarışma düzenliyor!

İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşa eden İGA, gençlere yönelik iki yarışma düzenliyor. Yarışma kapsamında toplamda 24 bin liralık ödül verilecek.

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı!

Hayata geçirdiği projelerle, yapılaşmanın niteliksel, mimari ve kültürel boyutlarına dikkat çeken Türk Ytong tarafından “Şehirden Uzak” başlığıyla düzenlenen 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı.

toki yarışma sonuç Haberi

toki yarışma sonuç

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, şehirlerimizi geleceğin Türkiye’sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladıklarını söyledi. Turan, “TOKİ olarak istiyoruz ki, bu yarışma gibi programlarla, TOKİ ve özel sektörün projelerine örnek teşkil edebilecek nitelikte eserler ortaya konulabilsin” dedi.


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile iştiraki Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen; “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nda ödüller sahiplerini buldu.


TOKİ Başkanı Turan törende yaptığı konuşmada, 62. Hükümet’in programında Sayın Başbakanın artık dikey mimariden yatay mimariye geçileceğini ifade ettiğini hatırlatarak, hükümetin çizdiği doğrultuda TOKİ olarak yeni bir vizyonla yola çıkmaya karar verdiklerini söyledi. 


EMEKLERİNİ ORTAYA KOYDULAR


“Toplu Konut İdaresi olarak istiyoruz ki bugünkü yarışma gibi programlarla, TOKİ ve özel sektörün projelerine örnek teşkil edebilecek nitelikte eserler ortaya konulabilsin” diyen TOKİ Başkanı...