04 / 05 / 2024

Toki yatay bina projeleri

Toki yatay bina projeleri

Rize'de devam etmekte olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

TOKİ, 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin yapılarının 6 Şubat depremlerinden alnının akıyla çıktığına dikkat çekti. Erdoğan, TOKİ'nin 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa ettiğine dikkat çekti. 

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut: Yatay mimariden bir gram ödün vermedik!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut yaptığı açıklamada 250 bine yakın sosyal konut inşa ettiklerini dile getirerek, “Yatay mimariden bir gram ödün vermedik, bununla da iftihar ediyoruz” şeklinde konuştu.

Şehir planlamalarında yeşil bina dönemi!

İklim krizinin baş göstermesi ile beraber yeşil bina ve yatay mimarinin önemi gittikçe arttı. Bu süreçte şehir yöneticilerine büyük sorumluluklar düştüğünü dile getiren Hüseyin Oflaz yeni kent planlamasındaki anahtar kelimenin "yeşil" olacağını dile getirdi. 

Bülent Turan: TOKİ yatay mimariye önem veriyor!

Balıkesir'in Ayvacık ilçesinde düzenlenen kura töreninde konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "TOKİ'miz yatay mimariye önem vererek adımlar attığını hepimize gösterdi" dedi.

TOKİ'den RTÜK'e yeni bina!

TOKİ, radyo ve televizyon yayınlarını düzenleme ve denetlemekten sorumlu RTÜK için Beşiktaş'ta yeni bina inşa edecek. RTÜK İstanbul temsilciliğinin faaliyet göstereceği yeni binanın ihalesi 24 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ ile İstanbul’da yatay mimari dönemi!

TOKİ’nin bayramdan sonra satışa çıkaracağı konutlar, yatay mimariyle inşa edildi. TOKİ Başkanı Ergün Turan, bin 892 konut için 30 binin üzerinde başvuru beklediklerini açıkladı.

TOKİ'nin A plus projeleri akıllı bina olsun!

CEO Club Endüstri 4.0 Zirvesi Capital ve Ekonomist dergilerinin öncülüğünde düzenlendi. Cisco CEO'su Cenk Kıvılcım, "TOKİ'nin A plus projelerinin akıllı bina olması zorunlu olsun. Bunu da yerli yazılımcılarımız yapsın'' açıklamasında bulundu.

TOKİ'den yatay mimaride 3 yılda 94 bin konut!

TOKİ 3 yılda 94 bin 18 konut üretti. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan yaptığı açıklamada yatay mimari yaklaşımla geliştirilen konut projelerinde kat sayısının; talep, nüfus yoğunluğu, iklim ve topografya gibi alan yeterliklerine bağlı olarak tespit edildiğini belirtti.

Modern şehircilik yatay mimariye bağlı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen yıl yapılan konut konferansında müteahhitler için çizdiği yatay bina konsepti karşılık bulmaya başladı.

Toki artık yatay bina yapacak!

Rize'de devam etmekte olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşümde 102 bina yıkılacak!

Pazarkapı'da yıkımlar başladı Trabzon - Büyükşehir Belediyesi ile TOKI'nin ortaklaşa yürüttükleri Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlara başlandı. Pazarkapı Kentsel Dönüşüm kapsamında 102 bina yıkılacak.

Mehmet Ergün Turan: En yüksek bina TOKİ olmayacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ'nin 2023 hedefinin 1 milyon konut olduğunu ve artık şehirlerde dikey mimariden yatay mimariye geçeceklerini açıkladı.

Toki yatay bina projeleri Haberi

Toki yatay bina projeleri

Rize'de devam etmekte olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) projelerini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Ergün Turan, TİMYA isimli kentsel dönüşüm projesinin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.  TOKİ Başkanı Ergün Turan, Rize'de yapımı süren TOKİ projelerini verinde inceledi. Rize Belediyesi iş birliği ile yapımına başlanılan 759 konutluk TİMYA Vadisi isimli kentsel dönüşüm projesi inşaat sahasında incelemelerde bulunan Turan, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve yüklenici firmadan çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Burada basın mensuplannm sorularını da yanıtlayan Turan, projenin 2016 yılı sonuna kadar tamamlanacağını söyledi. Turan yaptığı açıklamada, "Gerçekten Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden bir tanesi TİMYA Vadisi kentsel dönüşüm projesidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da başından beri takip ettiği ve önem verdiği bir projedir. Devlet burada gerçekten verinde kentsel...