28 / 04 / 2024

toki yenimahalle kentsel dönüşüm

toki yenimahalle kentsel dönüşüm

TOKİ'nin Ardahan Yenimahalle’de hayata geçirdiği ‘kentsel dönüşüm projesi’ kapsamındaki dairelerin hak sahipleri belirlendi.

Yenimahalle'de kentsel dönüşüm projeleri ilçenin çehresini değiştirdi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, TOKİ ile işbirliği yaparak Macunköy, Şentepe Pamuklar ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projelerini hayata geçirdi. Projeler sayesinde gecekonduların yerinde modern konutlar yükselmeye başladı...

Gaziosmanpaşa Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde kuralar çekildi!

Türkiye’nin en büyük “yerinde kentsel dönüşüm” çalışmasının sürdürüldüğü Gaziosmanpaşa’da, Yenimahalle Evleri 9A 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için kura çekimi gerçekleştirildi. İşte detaylar...

TOKİ Seyhan Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm kapsamında 682 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'dan TOKİ'ye kentsel dönüşüm övgüsü!

Rize'de inşa edilen millet bahçesi inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, TOKİ tarafından hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Rize Hemşin'de TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası TBMM'de!

Rize'nin Hemşin ilçesinde mahkeme kararına rağmen TOKİ'nin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirdiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi meclis gündeminde!

TOKİ'nin Niğde ilinde Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptığı konutlarda yaşandığı iddia edilen bazı sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019!

TOKİ Yenimahalle kura çekimi sonucu 11.06.2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 ve 3+1 daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Esenler kentsel dönüşüm ihalesi 18 Haziran'da!

İstanbul İli, Esenler İlçesi Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap, 3. Bölge 475 Adet Konut ve 26 Adet Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Yenimahalle Varlık sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi!

Varlık Mahallesi'ndeki tüm esnafın kapısını tek tek çalan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşlara kentsel dönüşümün de müjdesini verdi.

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

toki yenimahalle kentsel dönüşüm Haberi

toki yenimahalle kentsel dönüşüm

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Ardahan Yenimahalle’de ‘kentsel dönüşüm projesi’ kapsamında inşa ettiği 1. etap konutlar, noter huzurunda yapılan kurayla sahiplerini buldu. Belediye Çok Amaçlı Konferans Salonu’nda ki kura çekim törenine; Vali İbrahim Özefe, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ATSO Başkanı Çetin Demirci, AK Parti Ardahan İl Başkanı Yunus Baydar, Belediye Meclis Üyeleri ile TOKİ Başkanlığı yetkilileri ve hak sahipleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yaparak hak sahiplerini tebrik eden Vali İbrahim Özefe, “Serhat şehrimiz Ardahan’da çok güzel şeyler oluyor. İnşallah bundan sonrada bu güzellikler devam edecek. Yine Ardahan’a dahil gerek merkezi yönetim olarak, gerek siyaset ayağı olarak, gerek mahalli idare olarak, gerek belediye olarak çok güzel hizmet anlayışı ve düşünceler var. Bu güzelliklerin bugün burada bunun bir parçasını yaşıyoruz....