04 / 05 / 2024

Toki yönetim şirketleri ne zaman kuruldu

Toki yönetim şirketleri ne zaman kuruldu

TOKİ şirketleri hangileridir? TOKİ inşaat şirketleri hangileridir? TOKİ yönetim şirketleri hangileri? TOKİ şirketleri ne zaman kuruldu? TOKİ iştirakleri nelerdir? TOKİ iştiraki şirketler hangileridir? İşte TOKİ iştirakleri...

Bina yönetim şirketleri faiz geliri elde ediyor!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin "Bina yönetim şirketleri binlerce binanın yönetimine baktığı için ciddi para topluyor. Şirketlerin kasasında fazla para birikiyor. Bunu da bankaya yatırıp faiz geliri elde ediyorlar" diye konuştu.

Bolu 3. Etap TOKİ sakinlerinden Emlak Yönetim'e tepki!

Bolu'nun Müdurnu ilçesinde bulunan 3. Etap TOKİ Konutları sakinleri, yaptıkları basın açıklaması ile Emlak Yönetim A.Ş.’ye ısıtma gideri için tepki gösterdi.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Varlık yönetim şirketleri Emlak Vergisi’ne talip!

Bankaların 27 milyar liralık batık kredisini 3.3 milyara alan varlık yönetim şirketleri, 2.9 milyar lirayı tahsil etti. Hilmi Güvenal, “Tahsilattaki uzmanlığımız ile faturalara ve Emlak Vergisi’ne de talibiz” dedi.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmet alımı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi yapacak!

TOKİ mobil yönetim ve saha uygulaması yazılımları hizmeti alım işi ihalesi 3 Eylül 2015 tarihinde saat 11.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Emlak Yönetim AŞ'den Ürgüp Belediyesi'ne ziyaret!

TOKİ iştiraki Emlak Planlama İnşaat Projesi’nin (EPP) bir kuruluşu olarak 2009’da kurulan Emlak Yönetim A.Ş. yetkilileri Ürgüp TOKİ Konutları ile ilgili Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız'ı ziyaret etti.

Meram Toki Sosyal Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

TOKİ’ nin Konya’ daki ilk sosyal konut uygulaması olan Meram Toki Sosyal Konutları, 32 blokta toplam 880 daireden oluşuyor. Meram Toki Sosyal Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi'ni TOKİ inşa edecek!

Arnavutköy’de yeni bir proje daha hayata geçiyor. 83 bin metrekare alan üzerine yaptırılan Arnavutköy Yönetim ve Yaşam Merkezi, 600 günden tamamlanacak. Projeyi TOKİ inşa edecek.

İBB, Boğaziçi Yönetim ve TOKİ Suriyeli çocuklar için oyuncak kampanyası başlattı!

Türkiye’nin bir çok ilinde ve de ilçesinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin profesyonel site yönetim hizmeti sunan iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor..

TOKİ inşaat ve yönetim şirketleri hangileridir?

TOKİ şirketleri hangileridir? TOKİ inşaat şirketleri hangileridir? TOKİ yönetim şirketleri hangileri? TOKİ şirketleri ne zaman kuruldu? TOKİ iştirakleri nelerdir? TOKİ iştiraki şirketler hangileridir? İşte TOKİ iştirakleri...

Toplu konut site yönetim şirketleri!

Site yönetimi şirketleri arasında toplu konutlara yönelik konut yönetim hizmetleri sunan profesyonel firmalar arasında öne çıkan iki şirket var; İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. ve TOKİ iştiraki Emlak Yönetim A.Ş.

Afad ve Toki Konutları site yönetim personellerine iletişim eğitimi verildi!

Boğaziçi Yönetim A.Ş tarafından yönetim hizmeti sunulan Van AFAD Konutları ve TOKİ konutlarında çalışan site personellerine yönelik Elite World otelde 2 süreyle eğitim programı düzenlendi...

Toki yönetim şirketleri ne zaman kuruldu Haberi

Toki yönetim şirketleri ne zaman kuruldu
TOKİ inşaat ve yönetim şirketleri hangileridir?


TOKİ faaliyetlerindeki genişleme ve İdareye devredilen kurumların portföylerindeki şirketler nedeniyle çalışmalarını yedi iştirak ve bağlı birimiyle yürütmektedir.


Bakanlar Kurulu’nun 2001/2202 sayılı Kararı uyarınca T.Emlak Bankası’nın bankacılık faaliyetleri dışında kalan konularda faaliyet gösteren iştiraklerindeki hisse payları 14.12.2001 tarihli protokol ile İdareye devredilmiştir.


Diğer taraftan 15.12.2004 tarih ve 25671 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 5273 sayılı Arsa Ofisi Kanunu ve Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılması ile Arsa Ofisi Genel Müdürlüğü’nün Kaldırılması Hakkında Kanun uyarınca, Arsa Ofisi Döner Sermaye İşletmesinin hizmet binası ve lojmanları dışındaki tüm gayrimenkulleri ile hak ve yükümlülükleri İdare’ye devredilmiştir. Bu kapsamda Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İdare’nin iştiraki haline gelmiştir.


5104 sayılı Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Kanunu gereğince Ankara Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ tarafından TOBAŞ...