27 / 04 / 2024

TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa Konutları

TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa Konutları

Yunusemre Konut Projesi TOKİ ve Manisa Yunusemre Belediyesinin işbirliği ile hayata geçiriliyor. TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa başvuru bedeli bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Manisa Akgedik’te 5 bin 500 konutluk bloklar yükseliyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ile TOKİ ortaklığıyla sürdürülen 5 bin 500 konutluk 'Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi projenin detayları hakkında bilgi verdi.

Manisa Yunusemre Belediyesi'nden kira indirim müjdesi!

Manisa'ya bağlı Yunusemre Belediyesi'nden kiracılarına müjde geldi. Belediye pandemi ile mücadele kapsamında Nisan ve Mayıs aylarında kira ücretlerinde yüzde 50 indirim yapacak. 

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te 2. etap sevinci!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ ortaklığıyla inşa edilen 5500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabı tamamlandı. Teslimlerin önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi planlanıyor.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

Akgedik TOKİ fiyatları vatandaşın tepkisine neden oldu!

Yunusemre Belediyesi’nin TOKİ işbirliğiyle hayata geçirdiği 5 bin 500 Konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi’nin 2. etabında fiyatlar açıklandı. 3+1 ev fiyatlarının 270 bin TL gibi yüksek bir bedelle satılması bazı hak sahiplerinin tepkisine neden oldu...

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 18 Temmuz!

Manisa TOKİ Yunusemre kura sonucu isim isim tam liste 19 Temmuz haberimizde yer alıyor. Projede 1.000 adet konuta yer veriliyor.

Manisa Yunuskent 2'nci etapta çalışmalar hızlandı!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen dev toplu konut hamlesinin 2'nci etabında çalışmalar hızlandı.

TOKİ Akgedik 2'inci etap için kuralar çekildi!

Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen Manisa Akgedik Yunuskent Projesi'nin 2'nci etabı için kuralar çekildi.

Akgedik Yunuskent 3'üncü etap için başvurular başladı!

Dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapmak için projeler üreten Yunusemre Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ)  ile hayata geçirdiği Akgedik Yunuskent Projesi’nde 3. etabın başvuruları başladı.

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.

TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa Konutları Haberi

TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa Konutları

Daire tiplerinin 2 oda 1 salon ile 3 oda 1 salon olarak belirlendiği TOKİ Manisa-Yunusemre Toplu Konut Projesi ‘nde başvurular başladı.


TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa başvuru bedeli kapsamında 2 oda 1 salon daireler için 1.000 TL, 3 oda 1 salon daireler için ise 2 bin TL tahsil ediliyor.


TOKİ Yunusemre Belediyesi Manisa Evleri başvuruları 30 Hazirana’a kadar devam edecek. 


TOKİ Manisa-Yunusemre Toplu Konut Projesi 'nde başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Manisa ili Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerindeki tüm şubeleri tarafından kabul...