03 / 05 / 2024

toki yurt ihale

toki yurt ihale

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan inşaatı devam eden, 10 bin 276 kapasiteli 19 yurdun yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin hizmetine gireceği müjdesini verdi.

Üniversitelilere 5 yıldızlı otel konforunda yurtlar geliyor!

TOKİ, Yurt-Kur ile yaptığı protokol kapsamında üniversite öğrencilerinin modern şartlarda barınabilmeleri için 5 yıldızlı otel konforunda yurtlar yapıyor. TOKİ, toplamda 21 bin 998 öğrenci kapasiteli 30 yurdun inşaat çalışmalarını sürdürüyor..

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ, yurt dışında yaşayan vatandaşları ev sahibi yapacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları için mega kent İstanbul'da 420 yeni konut inşa edecek.

Fikret Şahin'den 'TOKİ yurt yapımına öncelik versin' önerisi!

Üniversitelerin açılmasına günler kala Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün (KYGM) yetersiz yurt sayısı, yüksek konut kiraları ve özel yurtların fahiş fiyatlarıyla karşılaşan kalan öğrenciler, barınma problemi yaşıyor.

TOKİ yurt yapımına destek vermeli!

Anadolu Gazetesi köşe yazarı olan Sefer Aşır Eraslan bugünkü yazısında öğrencilerin barınma ihtiyacının karşılanmasından bahsetti. Eraslan, ''TOKİ, yurt yapımına daha çok destek vermelidir'' dedi.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Ankara Haymana'da 384 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Ankara Haymana 384 kişi kapasiteli yurt binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı ikmal işi yapım işi ihalesi 1 Mart 2016 tarihinde saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge ihale detayları belli oldu!

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge ihale detayları belli oldu. Kuzey Ankara Kent Girişi 5. Bölge 809 konut, 1 ünite merkezi, 1 kreş ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi ihalesi 2 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Balıkesir Gönen'de 350 kişilik yurt yaptırıyor!

TOKİ Balıkesir Gönen 350 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi 4 şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Yurt dışına açılmayı hedefleyen TOKİ 93 ülkeyle görüştü!

Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan: "TOKİ yurt dışından ilgiyle izleniyor. Bölge ülkeleri başta olmak üzere 93 ülkeyle görüşmemiz oldu" dedi.

Müteahhitler yurt dışına TOKİ çatısı altında açılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, kısa ve orta vadede TOKİ'nin bir çatı örgüt olarak sektörün yurt dışına açılmasına öncülük etmek istediklerini belirtti.

TOKİ Giresun 1.000 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Giresun 1.000 kişilik yurt, 1 adet sosyal tesis ve taşıt köprüsü ile altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Balıkesir Ayvalık 300 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ihalesi bugün!

TOKİ Mersin Erdemli 400 kişilik yurt ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

toki yurt ihale Haberi

toki yurt ihale

TOKİ'nin 57 bin 852 kişi kapasiteli 166 yurt ve pansiyon uygulaması bulunduğuna dikkat çeken TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, proje ve ihale aşamasında olan toplam 43 yurt ve 13 pansiyon ile birlikte TOKİ'nin yaklaşık 100 bin öğrencinin barınma sorununa çözüm üretmiş olacağına dikkat çekti. TOKİ Başkanı Turan inşaatı devam eden, 10 bin 276 kapasiteli 19 yurdun yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerin hizmetine gireceği müjdesini verdi.


TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, İdarenin yükseköğrenim ve ortaöğrenim gören öğrencilerin barınma sorunları ile yaptığı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Turan, TOKİ'nin, Milli Eğitim Bakanlığı ve YURTKUR ile imzaladığı protokoller kapsamında öğrencilerin modern şartlarda barınabilmeleri amacıyla otel konforunda yurtlar ve pansiyonlar inşa ettiğini söyledi.


Yeni eğitim döneminde 19 yurt hizmete girecek


TOKİ, YURTKUR ile imzaladığı protokoller kapsamında;...