02 / 05 / 2024

TOKİ Zeytinburnu proje

TOKİ Zeytinburnu proje

Zeytinburnu Belediyesi, Çırpıcı, Veliefendi, Sümer, Yeşiltepe, Seyitnizam ve Nuripaşa Mahalleleri’ni kapsayan projede sadece ilan edilecek sosyal donatı alanlarını kapsayacağı belirtildi. Evi yıkılacak olanlara, öncelikle TOKİ’den ev edinme ya da kamulaştırma bedelini alma teklifi sunulacak.

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

İsm Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İsm Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Övüt, Mesut Murat Özberk ve Semih Şahin ortaklığında kuruldu.

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Bayram ve Yusuf Akın ortaklığında kuruldu.

KİPTAŞ Zeytinburnu Locamahal'da teslimler başlıyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından İstanbul Zeytinburnu'nda hayata geçirilen Locamahal kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar sona erdi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, sosyal medya üzerinden proje dahilinde teslimlerin bu ay başlayacağını dile getirdi. 

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den 15 bin TL peşinatla ucuz konut satışı!

2021'de konut sahibi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmak için satışlarını hızlandıran TOKİ, 14 proje için düğmeye bastı. Projeler dahilinde satışa sunulan daireler için 15 bin TL peşinat isteniyor. 

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 281 konut dönüşecek!

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

TOKİ 100 proje için tanıtım dosyası hazırlatacak! İhalesi yarın!

TOKİ Tarafından Yapılacak 100 Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyalarının Hazırlanması 2. Paket Hizmet Alım İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi işte böyle olacak!

TOKİ’nin yapacağı Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hak sahiplerine tanıtıldı. ‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan projenin başlangıcı için hak sahiplerinin 3’te 2 çoğunluğu aranacak...

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konutluk proje yapacak!

TOKİ Başakşehir Kuzey Ayazma'da 363 konut ve 10 dükkanlık yeni proje yapacak. Projenin ihalesi 18 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirilecek...

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Martı Proje Mühendislik Mimarlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Vedat Dörter ve Can Ömür tarafından kuruldu.

TOKİ'den Dilovası'na 429 konutluk proje!

Türkiye'nin dört bir yanında konut üreten TOKİ, Dilovası'na 429 konutluk yeni proje yapıyor.

TOKİ Zeytinburnu proje Haberi

TOKİ Zeytinburnu proje

Zeytinburnu Belediyesi, Çırpıcı, Veliefendi, Sümer, Yeşiltepe, Seyitnizam ve Nuripaşa Mahalleleri’ni kapsayan ‘kentsel dönüşüm’ teklifinde geri adım attı. Trampanın (takasın), sadece ilan edilecek sosyal donatı alanlarını kapsayacağı belirtildi. Cami, okul, sağlık tesisi gibi alanlarda evi olan mahalleli, belediye isterse, başka bir mahalleye hatta başka bir ile gönderilebilecek. Sert tartışmalar eşliğinde geçen protokole göre, trampanın söz konusu olduğu yerlerde, yurttaşlara, ülke genelinde TOKİ’den ev seçme teklifi götürülecek.


Dönüşüm ifadesi çıkarıldı


Zeytinburnu Belediyesi Meclisi’ne dün Zeytinburnu nüfusunun neredeyse yarısı anlamına gelen, altı mahalleyi kapsayan, tartışmalı trampa teklifi geldi. AKP’li Meclis üyeleri, tepkiler üzerine teklifteki bazı ifadeleri değiştirdi. Teklifteki, “Kentsel Dönüşüm Projesi gerçekleştirmesi için...” ifadelerinin yerine, “kentsel, sosyal ve teknik altyapı alanlarında projelerin gerçekleştirilebilmesi için...” sözleri eklendi. Böylece 6 mahalle bütünüyle kentsel dönüşüme sokulmamış oldu....