02 / 05 / 2024

TOKİ Zonguldak eğitim merkezi

TOKİ Zonguldak eğitim merkezi

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

TOKİ’den 14 bin 782 eğitim binası!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ), bugüne kadar inşası devam eden ve tamlanan eğitim binalarının sayısı 14 bin 782'ye ulaştı...

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Zonguldak’ta 28 milyon TL’lik eğitim yatırımı yapılacak!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu 2017 yılında Zonguldak ve ilçelerine toplamda 28 milyon TL eğitim yatırımı yapılacağını belirtti.

Düzce Koçyazı'da Özel Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce'nin Koçyazı Mahallesi'nde bulunan Metek TOKİ Konutları bölgesinde yapımı hayırsever İşadamı Hacı Hidayet Türkseven tarafından üstlenilen Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi temel atama törenine katıldı.

TOKİ Zonguldak'a eğitim merkezi yapacak!

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi.

Graniser Seramik, Usta Eğitim seminerleri veriyor!

Graniser Seramik, düzenlediği "Usta Eğitim" seminerlerini Batman, Zonguldak, Bartın, Kahramanmaraş ve Bolu'da gerçekleştirdi. Graniser Seramik, seminer dizisi kapsamında 3000 seramik ustasına mesleki eğitim verdi.

Konya Ereğli TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı!

Konya Ereğli'deki TOKİ Mesleki ve Eğitim Anadolu Lisesi Uygulama Oteli açıldı. Şehrin gürültüsünden uzak konforlu konaklamanın yeni adresi olarak gösterilen OAL Otel'in açılışına Ereğli protokolü ve okul müdürleri katıldı.

İlkadım Belediyesi 500 bin TL'lik eğitim yatırımı yaptı!

İlkadım Belediyesi, 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında yaklaşık 500 bin TL eğitim yatırımında bulundu. Başkan Tok, geleceğin serveti olan gençler için durmadan yorulmadan çalışacaklarını söyledi.

TOKİ'den yeni eğitim-öğretim yılına 50 okul!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), çocukların ve gençlerin modern eğitim kurumlarında öğrenim görmeleri amacıyla 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 163 derslikli 50 yeni okul hizmete sunulacak.

TOKİ Adıyaman Kahta halk eğitim merkezi inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Adıyaman ili Kahta ilçesi Cami Mahallesi Halk Eğitim Merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Adıyaman Kahta halk eğitim merkezi inşaat ihalesi 11 Haziran'da!

TOKİ Adıyaman Kahta Cami Mahallesi halk eğitim merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal inşaatı işi yapım işi ihalesi 11 Haziran 2015 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Lal Gayrimenkul eğitim seminerlerinde sektörü değerlendiriyor!

Lal Gayrimenkul eğitim seminerlerinde sektörü değerlendiriyor. Lal Gayrimenkul Değerleme, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde düzenlenen konferansta Geomatik Mühendisliği öğrencilerine gayrimenkul değerleme sektörü hakkında da bilgiler verdi.

İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksi Eylül 2014'te tamamlanacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Kütahya'nın Simav İlçesinde 30 bin metrekarelik bir alan üzerine depreme dayanıklı İmam Hatip Lisesi Eğitim Kompleksi yapıyor. 24 derslikli lise binasının Eylül 2014'te tamamlanması planlanıyor.

TOKİ Zonguldak eğitim merkezi Haberi

TOKİ Zonguldak eğitim merkezi

Zonguldak Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi ve Üzülmez Sanayi Başkanı Ercan Şehri, TOKİ tarafından yapılacak olan Eğitim Merkezi hakkında bilgi verdi. Şehri: "TOKİ'ye 15 bin 500 metre kare alanımızı vermiştik. 2.5 milyar para veriyorlardı onun yerine sosyal tesis yapmasını istedim. Tesise lokanta, büro, kafeterya, eğitim vermek amacıyla laborutuvar yaptırdık. Üst katına çevre köylerde boşta kalan çocukların burada ustaların yanında çırak olarak çalıştıktan sonra konaklayacağı yer yaptırıyoruz. Bu okul benim için sanayiden daha önemli. Çocuklar eğitimden sonra belgelerini alabilecekler" diyerek verilecek eğitimi anlattı. 



Yeni...