03 / 05 / 2024

Tokiden 32 arsa

Tokiden 32 arsa

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, Adana, Erzurum ve Kayseri gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 17 şehirdeki 32 arsayı açık artırmayla satacak.

3 ildeki 32 adet arsa ve arazi satılıyor: Belediyelerden Mayıs fırsatı! 

Amasya, Kayseri ve Tekirdağ'da yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Milli Emlak 2 şehirde 32 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirimle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Milli Emlak, Mersin ve Konya'da yer alan 32 adet arsa ve araziyi peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Çerkezköy, Halfeti ve Keçiören'de 32 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediyeler tek tek tarih verdi! 

Tekirdağ Çerkezköy, Şanlıurfa Halfeti ve Ankara Keçiören'de yer alan 32 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki söz konusu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

TOKİ iş yeri ve arsa kuralarında son dakika! İşte il il kura çekimi tarihleri!

TOKİ “İlk İş Yerim” projelerinde 2. etap kura çekilişleri yarın 5 il ve ilçede 417 iş yeri, için “İlk Evim Arsa” kuraları ise 20-27 Mart 2023 tarihleri arasında, 22 şehirde 32 bin 113 hak sahibi için çekilerek devam edecek.

Belediye'den büyük fırsat: 10 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Aydın İli Çine Belediye Başkanlığı, Aydın Çine'de yer alan 32 adet arsa, arazi ve zeytinlik için satış ihalesi düzenliyor. 

O ilde 32 bin 200 TL'ye KDV'den muaf imarlı arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kasım ayı ihale ilanları arasında satış bedeli 32 bin 200 TL olarak belirlenen konut imarlı arsa da yer alıyor. 

Milli Emlak'tan büyük fırsat! 32 bin 350 TL'ye imarlı arsa satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan Ekim 2022 ihaleleri arasında Gümüşhane Merkez'deki imarlı arsa da yer alıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya konut imarlı arsa hissesi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamayı sürdürüyor. Son Yayımlanan ilanlar arasında Ankara'daki konut imarlı arsa da yer alıyor.

Milli Emlak Ankara'da 32 bin liraya arsa hissesi satıyor! 

Satışa sunulan arsaların ihalelerini merak eden ve araştıran yatırımcılar Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül ayı içerisindeki ihale ilanlarını da araştırmaya devam ediyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Ankara'da arsa hissesi satıyor.

Ucuz arsa bakanlar dikkat! Kırşehir'de 32 adet taşınmaz satışa çıkarıldı!

Kırşehir Mucur Belediye Başkanlığı Solaklı Mahallesi/ Körpınar Mevkii'nde yer alan 32 adet gayrimenkulün satışını yapacağını ilan etti. 

Balıkesir'de 32 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 2 adet arsayı 32 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, 32 ildeki 278 arsayı satışa çıkarıyor!

TOKİ, Türkiye'nin çeşitli illerinde yer alan arsaları satışa sundu. Buna göre; 32 şehirde yer alan 278 adet arsa satılıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 9 Haziran ve 10 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Tokiden 32 arsa Haberi

Tokiden 32 arsa

Satışa çıkarılan taşınmazlar arasında konutun yanı sıra ticaret, turizm, özel öğretim, kentsel servis, akaryakıt-LPG istasyonu, spor tesisleri gibi alanlar yer alıyor. 


İstanbul Bahçeşehir'deki özel eğitim alanı, 19 milyon 155 bin Ura bedel üzerinden açık arttırmaya sunulacak Kayseri'de 249 bin 950 metrekare arsa 60 ay vadeyle 49,9 milyon lira, Eskişehir'de 4 bin 874 metrekare kentsel servis alanı yüzde 25 peşin 60 ay vadeyle 3 milyon 412 bin lira bedelle açık artırmaya çıkacak 22 Ocak'ta yapılacak açık artırma ile ilgili bilgi, TOKİ ve Turyap'ın internet sitelerinden alınabilecek.


Türkiye...