05 / 05 / 2024

tokiden vazgeçilirse ne olur

tokiden vazgeçilirse ne olur

TOKİ tarafından hayata geçirilen konutlardan ev sahibi olanlar ya da başvuruda bulunanlar TOKİ'den vazgeçerse ne olur? TOKİ'den ev sahibi olanlar evi geri iade edebilir mi?

Markete gidenlerin beynine kan sıçrayacak. Et, şeker, un ve sütten sonra o ürüne de zam. Yandık bittik

Markete giden vatandaşlar yeni bir zamla daha karşılaşacak. Vatandaşların mutfağındaki vazgeçilmez ürünlerden biri olan ürüne zam gelmesi bekleniyor. Zaten fiyatı yüksek olan ürünün fiyatı daha da yükselecek.

Ekmek, un, süt, şeker, peynir derken bir zam da ona. Markette satılmıyor ama evlerin vazgeçilmezi

Türkiye'de enflasyonla birlikte ekmek, un, süt, şeker ve peynire zamlar gelmeye devam ediyor. Vatandaşların evde vazgeçilmez olarak kullandığı bir ürüne daha zam geldi.

Un, süt, yumurta, ekmek derken vazgeçilmez bir ürüne daha büyük zam. Markete gittiğinizde kasada donup kalmayın

Vatandaşların en çok tükettiği ürünleri enflasyon vurdu. Un, süt, yumurta, ekmek derken vatandaşların çok sık tükettiği bir ürüne daha zam geldi.

Evlerin vazgeçilmez ürünü... Markete gittiğinizde sepete ilk onu koyun. Zam üstüne zam gelecek

Evlerin vazgeçilmez ürünü olarak bilinen bir ürün hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Vatandaşların mümkün oldukça bu ürünü evlerinde bulundurmaları tavsiye edildi. Çünkü zam üzerine zam gelecek.

Zamların biri bitiyor diğeri başlıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünüydü. Artık zamlı alacaksınız

Benzin fiyatlarına yönelik zam gelmesinin ardından zamların biri başlıyor diğeri bitiyor. Şimdi de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne zam geldi.

Bayram şekerine yüzde 32 zam geldi! Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! 

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, bayram şekerlerine olan talep arttı. Ancak bayramların vazgeçilmezi olan şekerde fiyatlar yüzde 32'ye yakın zamlandı ve fiyatlar 100 lirayı aştı. Peki Migros, Carrefoursa bayram şekeri fiyatları ne kadar? Peş peşe açıklandı! İşte 17 Nisan 2023 fiyat listesi...

Siemens iQ500 Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadar, özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlerin vazgeçilmez beyaz eşyalarından çamaşır makineleri günümüzde birbirinden farklı teknolojik donanımlara sahip olarak üretiliyor. Siemens iQ500 Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadar, kaç TL, özellikler, neler? Sizin için derledik...

Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürge en ucuz nereden alınır, fiyatı ne kadar? 15 Mart 2023 fiyat listesi...

Fakir Inovator X 7269 Dikey Şarjlı Süpürge; toz bırakmayan çekim gücü, özel aparatları ve turbo fırçası ile temizliği pratikleştiriyor, evlerin vazgeçilmezi oluyor. Peki, Fakir Inovator X 7269 Dikey Süpürgenin kullanım süresi ne kadar? İşte detaylar...

Siemens iQ300 Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadar, özellikleri neler? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Her konutun vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri günümüzde birbirinden farklı teknolojik donanımlara sahip olarak üretiliyor. Siemens iQ300 Çamaşır Makinesi 10 kg ne kadar, kaç TL, özellikler, neler? Sizin için derledik...

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi Mart ayında da fiyatı merak edilen ürünler arasında. Bir evin vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri için en uygun fiyatlı olanı boşuna aramayın Biz sizin için araştırdık. Peki Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi 

Altın ile tasarlanan birbirinden özel detayları bünyesinde barındıran altın saatler kadınların vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alıyor. Kadın altın saat fiyatları ne kadar? Altın sat fiyatları kaç TL? 2 Şubat 2023 Elizi fiyat listesi.

Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

 Bosch Bulaşık Makinesi özellikleri ve yapısı itibari ile evlerin ve hanımların vazgeçilmezi oluyor. Çalışma verimi Şubat ayı için fiyat araştırmasına neden oldu.  Peki Bosch Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?08 Şubat 2023 fiyat listesi

Siemens Damacanalı Su Sebili işyerlerinin vazgeçilmezi ögesi olan su sebilleri kullanım açısından da pratik olduğu için tercih ediliyor. Peki Siemens Damacanalı Su Sebili en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

tokiden vazgeçilirse ne olur Haberi

tokiden vazgeçilirse ne olur

TOKİ'den vazgeçmek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen konutlardan ev sahibi olanlar veya olmak isteyenler zaman zaman bütçe konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Peki, başvuruda bulunduktan sonra TOKİ'den vazgeçilirse ne olur? TOKİ'den ev sahibi olanlar evi iade edebilir mi?


TOKİ'den vazgeçme ve TOKİ iadeleri ile ilgili esaslar TOKİ Konut Edindirme Rehberinde açıklanıyor:


Ödemelerde zorluk çeken TOKİ ev sahipleri, evi TOKİ'ye iade edebilir mi?

TOKİ'den konut sahibi olan alıcılar, ödemelerde zorluk çekmeleri halinde TOKİ'ye evi iade edebiliyor. Bu hususta en çok merak edilen noktalar arasında yapılan ödemelerin geri iade edilip edilemeyeceği oluyor.


İade durumlarında sözleşme imzalanmış ise sözleşmeleri feshedilerek ödenen taksit tutarları masraflar tahsil edildikten sonra faizsiz olarak iade ediliyor.


Başvuruda bulunanların konut almaktan vazgeçmesi halinde başvuru bedelleri geri ödeniyor mu? 


Bu uygulamalarda, ihale işlemleri talebe göre...