23 / 07 / 2024

TOKİnin Arnavutlukta inşa edeceği konutlar

TOKİnin Arnavutlukta inşa edeceği konutlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama yaptı.

TOKİ, 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin yapılarının 6 Şubat depremlerinden alnının akıyla çıktığına dikkat çekti. Erdoğan, TOKİ'nin 2003'ten bu yana 1 milyon 351 binden fazla bina inşa ettiğine dikkat çekti. 

TOKİ o ilde 304 konut ve 8 iş yeri inşa edecek!

Muğla Seydikemer'de TOKİ tarafından inşa edilecek projenin çalışmaları başladı. 304 konut ve 8 iş yerinden oluşacak projenin Seydikemer’e hayırlı olmasını dileyen Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, “TOKİ konutları, en kısa zamanda tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecektir” dedi.

Barbie’nin ‘Rüya Evi’ gerçek hayatta inşa edildi: İki gün ücretsiz konaklama imkanı sunulacak!

Barbie filminin reklam çalışmaları şaşırtmaya devam ediyor. Son olarak yapımcılar, Barbie'nin Rüya Evini gerçek hayatta inşa etti ve Airbnb'de listeledi.

TOKİ resmen aylık 2 bin TL taksitle konut satacak! TOKİ'nin tek tek açıklanan Temmuz 2023 müjdelerini sakın kaçırmayın!

TOKİ resmen aylık 2 bin TL taksitle konut satacak... TOKİ'nin tek tek açıklanan Temmuz 2023 müjdelerini sakın kaçırmayın...İşte o TOKİ projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'nin Van'da inşa ettiği 17 bin 489 konut güvenli liman oldu!

Van'da 12 sene önce yaşanan 7,2 ve 5,6 büyüklüğündeki depremlerde evleri yıkılan veya ağır hasar gören vatandaşlar, TOKİ'nin inşa ettiği 17 bin 489 konutta güvenle oturuyor.

TOKİ'nin Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edeceği 844 konutluk 1. Etap için imzalar atıldı!

Kanal İstanbul güzergahında inşa edilecek konut projelerinin 844 konutluk etabı için, 19 Ocak'ta 1 milyar 159 milyon lira bedelle TOKİ ile Gürtaş Yapı ile sözleşmeye imza atıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Osmaniye Kadirli'de konut inşa edecek!

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Mersin Anamur’da 1.000 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Anamur projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Anamur TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Anamur TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Edirne projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Edirne 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Edirne 2022 başvurusu..

TOKİ Edirne sosyal konut projesine dair tüm detaylar açıklandı. Peki 2022 TOKİ Edirne projesi Edirne’nin hangi ilçelerinde inşa edilecek sorularının yanıtlarlarını sizler için derledik… İşte TOKİ Edirne 2022 başvuru şartları…

TOKİ İstanbul sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İstanbul ucuz konut hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan TOKİ’ye dair detayları bugün açıkladı. Bu açıklamanın ardından ise Türkiye’nin en çok nüfusa sahip şehri İstanbul’da inşa edilecek konutların sayısı ortaya çıktı.

Urfa Kalesi'nin eteğinde millet bahçesi inşa edilecek!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde millet bahçesi çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi, Urfa Kalesi'nin güney kısmında millet bahçesi inşa edecek. 

TOKİ Elazığ'da dere yatağına konut inşa etti iddiası!

TOKİ'nin Elazığ'da dere yatağına deprem konutu inşa ettiği iddia edildi. Elazığ İl Özel İdaresinde ismini vermek istemeyen bir yetkili konuya ilişkin iddiaları gündeme getirdi.

TOKİnin Arnavutlukta inşa edeceği konutlar Haberi

TOKİnin Arnavutlukta inşa edeceği konutlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlarla ilgili açıklama yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(TOKİ'nin Arnavutluk'ta inşa edeceği konutlar) Bu konutlar, Türkiye-Arnavutluk dostluğunun yeni bir nişanesini teşkil edecektir. En kısa zamanda konutların ilk etabını tamamlayıp depremde evlerini kaybeden kardeşlerimize teslim etmeye başlayacağız." dedi.

Konuşmasına Arnavutluk'u ve Arnavutları selamlayarak başlayan Erdoğan, Arnavutluk'ta 21 Eylül ve 26 Kasım 2019 tarihlerinde yaşanan depremler sonrasında Türkiye'nin hemen imkanlarını seferber ettiklerini dile getirdi. 

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arnavutluk, Türkiye'nin Balkanlar'daki yakın dostu ve ortağıdır. Arnavutluk halkının sevincini sevincimiz, kederini de kederimiz olarak görüyoruz" şeklinde konuştu.

Eylül depreminin akabinde Arnavutluk'a, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından dört TIR dolusu yardım malzemesi ulaştırıldığını dile getiren Erdoğan, "Kasım'daki deprem felaketinin ardından da sağladığımız diğer...