29 / 04 / 2024

tokinin emekli projesi

tokinin emekli projesi

Kirada yaşayan emeklilere müjde. Emekliler, düşük peşinatla ve uygun taksitlerle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev sahibi olabilecek. Turan, "Batman'daki bu proje Türkiye'deki diğer emeklilerimize de örnek olacak bir projedir." dedi.

TOKİ’den 81 ilde ucuz konut projesi! Emekli ve gençlere özel fırsatlar var! Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olarak adlandırılan TOKİ tarafından inşa edilen projesinin detayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar…

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nden 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

KOBİDER 103 emekli amiralin açıklamasına tepki gösterdi! 

Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler Derneği (KOBİDER) 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Çeşme Projesi 'emlak projesi' mi?

Çeşme Projesi'ni Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Emekli Öğretim Üyesi Dr. Engin Önen anlattı. Önen, projenin bir emlak projesi olduğunu belirtti.

Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler konulu panelde neler konuşuldu?

İYİ Parti Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu'nda "Kanal İstanbul Projesi ve Ardındaki Gerçekler" konulu panel düzenlendi. Panelde İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Prof. Dr. Cemal Saydam ve emekli büyükelçi Faruk Loğoğlu konuştu...

TOKİ'nin Karadeniz Ereğli'deki emekli projesi TBMM'de!

TOKİ tarafından Karadeniz Ereğli'de emeklilere yönelik olarak yapılacak projenin ne zaman başlayacağı meclis gündeminde konu oldu. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'nin Kayseri'de emekli projesi olup olmadığı mecliste!

TOKİ'nin Kayseri'de emeklilere yönelik bir projesi olup olmadığına ve internet sitesinde yer verilen İncesu projesi duyurusu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Arık, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Mersin Mezitli 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Mersin Mezitli 2019 başvuru şartları neler? TOKİ Mersin Mezitli emekli konutları kurası ne zaman? İşte TOKİ Mersin Mezitli 2019 projesi 20 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 nerede?TOKİ Dulkadiroğlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Dulkadiroğlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu emekli projesi kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Kahramanmaraş Dulkadiroğlu 2019 projesi 28 soruda tüm detaylarıyla...

tokinin emekli projesi Haberi

tokinin emekli projesi

Kirada yaşayan emeklilere müjde. Emekliler, düşük peşinatla ve uygun taksitlerle Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nden (TOKİ) ev sahibi olabilecek. TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Batman'da Emekliler Derneği ile yaptıkları projeyle bin 472 konut yaptıklarını belirtti. "Emeklilerin bizden beklentisi var" diyen Turan, şöyle devam etti: "Batman'daki bu proje Türkiye'deki diğer emeklilerimize de örnek olacak bir projedir. İnşallah Anadolu'nun diğer yerlerindeki emeklileri de bu tür organizasyonlar yaparak 230-450 lira arasında taksitlerle ev sahibi yapmak için uğraşacağız. İnşallah yıl sonuna kadar bu konutları hak sahiplerine teslim etmiş...