30 / 04 / 2024

tokinin yaptığı konutlar

tokinin yaptığı konutlar

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 94 şantiyede 670 bin 580 konut sayısına ulaşıldı.

TOKİ 100 bin nüfuslu 23 şehir inşa etti!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), konut üretiminde 605 bini aştı. İdare, 58, 59, 60 ve 61. Hükümetlerinin 'Planlı Kentleşme ve Konut Üretimi Seferberliği' kapsamında 81 ilde 605 bin 117 adet konut üretti...

TOKİ’nin İzmirli depremzedeler için yaptığı konutların kusurlu olduğu iddia edildi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen deprem sonrasında, TOKİ tarafından depremzedelere para karşılığı yapılan evlerin kusurlu çıktığı iddia edildi. 

Aydın Baruş Malatya'daki deprem konutları için yer tespit incelemesi yaptı!

Malatya Valisi Aydın Baruş, 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenenler için hayata geçirilmesi planlanan konutların yer tespiti için incelemeler yaptı.

TOKİ'den konutu olmayan er ve erbaşlara öncelik!

Yeni askerlik sistemi teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre, TOKİ yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek...

TOKİ'den askerlere öncelik!

TBMM Genel Kurulunda Askeralma Kanun Teklifi'nin ikinci bölümü kabul etti. TOKİ yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek...

TOKİ'den er ve erbaşlara öncelik!

Yeni askerlik sistemi teklifi komisyonda kabul edildi. Teklife göre, TOKİ'nin yaptığı konutların tahsisinde, kendi üzerine kayıtlı konutu olmayan erbaş ve erler öncelikli istifade ettirilebilecek...

Mehmet Özhaseki: Konutları deprem standardına göre yaptırmalıyız!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özhaseki, "Konutlarımızı, artık deprem standardına göre yaptırmamız lazım. Ankara biraz daha emin bir yer gibi görünüyor, kuzeyimiz biraz tehlikeli" dedi...

Şahinbey Belediyesi'nin yaptırdığı konutlar mecliste konu oldu!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan konutların tanıtımı amacıyla TRT'de yayınlanan reklamlara ve yapılan bir imar planı değişikliği mecliste konu oldu...

UMF Yapı'dan Kocaeli'ye Emar Delüks projesi geliyor!

İstanbul’da yaptığı konutlar ile son zamanlarda adından sıkça söz ettiren UMF Yapı, kalitesini Kartepe’ye taşıdı. Kocaeli’de ‘akıllı ev’ Emar Delüks projesi adı altında hayata giriyor.

Çeşme TOKİ Konutları'na yoğun ilgi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) İzmir'in Çeşme ilçesinde yerel mimariyle yaptığı konutların bölge halkından yoğun ilgi gördüğü bildirildi. TOKİ Başkanı Ergün Turan, ilçedeki sosyal konut projesinin Türkiye'de bir örnek oluşturduğunu söyledi.

İstanbul’da 100 TOKİ evinin 7’si dar gelirli için!

TOKİ’nin İstanbul’da yaptığı konutların yüzde 7’sinin sosyal konut olduğunu belirten Tolga Türkanık, TOKİ’nin şu anda daha fazla gelir elde edebilmek için gelir paylaşımının yüksek olduğu yerlerde konut yapmayı tercih ettiğini söyledi.

TOKİ evinizi hangi koşullarda geri alabilir?

TOKİ'nin alt gelir grubu için yaptığı konutların ev sahipleri tarafından kiralandığı için hak sahiplerinin elinden alınması gündem oldu. Ucuza ev sahibi olmak için kimler faizsiz kredi alabiliyor? Peki TOKİ evinizi hangi koşullarda geri alabilir?

TOKİ Malatya'da 205 lira taksitle konut satışa sunuyor!

TOKİ Malatya'daki yaptığı konutları 205 lira taksitle satışa sundu. 13 yılda 700 bin konut üreten TOKİ, yeni bir şehir anlayaşı geliştiriyor.

Gördes’te sosyal konutların ihale tarihi belli oldu!

Gördes Belediyesi tarafından yaptırılacak olan 56 konutun ihalesi 30 Haziran Salı günü saat 10.30’da gerçekleştirilecek. Geçtiğimiz aylarda hak sahipleri için kuraya girecek konutlar belirlenmişti.

tokinin yaptığı konutlar Haberi

tokinin yaptığı konutlar

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı.  Rapora göre 81 il, 3 bin 94 şantiyede 670 bin 580 konut sayısına ulaşıldı.


Satılan konut sayısının 577 bin 892 olarak belirlenen  TOKİ  Evleri 'nin 537 bin 716 adedi teslim edildi.


Yapım ve proje işleri aşamasında 70.5 milyar TL'lik 5 bin 369 adet ihale sonuçlandı. 


TOKİ'nin yerel yönetimlerle müştereken başlattığı büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında 377 projede toplam 277 bin 583 konutluk gecekondu dönüşüm çalışmaları projelendirildi. 


230 farklı bölgede 113 bin 685 konutluk ihale çalışmaları yapıldı. İhalesi tamamlanan 223 projede 101 bin 383 konut başlatıldı ve 128 bölgede 56 bin 354 konutun inşaatı tamamlandı.


Pınar...