07 / 05 / 2024

Tokyo ve Singapur emlak fonu

Tokyo ve Singapur emlak fonu

Norveç Varlık Fonu'nun CEO'su Yngve Slyngstad bugün parlamentonun finans komisyonunda Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulamadıklarını açıkladı.

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu! Türkiye'nin o ili de listede!

Dünyanın en pahalı şehirleri belli oldu. Bu kapsamda en pahalı şehirler New York ve Singapur olurken raporda İstanbul'da son bir senede yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekildi.

Tokyo'da konut fiyatları 63,6 milyon yene ulaştı!

Japonya'nın 2021 yılı mali konut fiyatları açıklandı. Tokyo ve çevresinin konut fiyatları ortalamasının 63,6 milyon yene (503 bin dolar) ulaştığı bildirildi. İşte detaylar...

Tokyo'daki müstakil kapsüllerden oluşan Nakagin Capsule Tower yıkılıyor!

Japonya'nın başkenti Tokyo'da yer alan ve müstakil kapsüllerden meydana gelen Nakagin Capsule Tower'da yıkıma başlandı.

Singapur'da kripto yatırımları 10 kattan fazla artarak rekor kırdı!

Singapur'da son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto yatırımları 2021 yılında 10 kattan fazla arttı ve yeni bir rekora imza attı.  

Singapur'da eko akıllı kent inşa ediliyor: Yaşam 2023'te başlayacak!

Doğaya zarar vererek daha fazla yol gidilemeyeceğini bazı ülke ve toplumlar kabullendi. Singapur bunlardan biri oldu. Yeni kurmakta oldukları eko-akıllı kent tüm dünyaya örnek olacak nitelikte...

Şehirlerin ve arazilerin depreme karşı dirençleri teknolojiye göre değişiyor!

Tokyo Üniversitesi'nden Doç. Dr. Seta Fumihiko, şehir planlaması ile afetlerin azaltılabileceğini söyledi. Seta Fumihiko şehirlerin ve arazilerin depreme karşı dirençlerinin, teknolojiden faydalanma oranına göre değiştiğini belirtti.

Japonya'da arazi ve arsa düzenlemesi ile afetler azaltılıyor!

Tokyo Üniversitesi’nden Doçent Doktor SETA Fumihiko, Japonya’da gelişmiş “arazi ve arsa düzenlemesi (AAD)” yöntemleri ile, nispeten düşük maliyetler ile kentsel alanların ve altyapının bakımı sağlanarak afetin azaltılmasına katkıda bulunulmaktadır” dedi.

Singapur'da inşaat sektöründe yüzde 22,9 daralma!

Singapur Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'nın verileri incelendiğinde, inşaat sektöründe bir önceki çeyreğe göre yüzde 22,9 daralma görüldü.

TBM'nin yeni hedefi: Endonezya, Singapur ve Malezya!

ASEAN bölgesini Asya'nın yeni kaplanları olarak gören Türkiye Müteahhitler Birliği, özellikle Endonezya, Singapur ve Malezya'nın potansiyeline önem veriyor ve Malezya'nın, altyapı projelerinde Türk firmalarıyla çalışma arzusuna dikkat çekiyor.

Singapurlu yatırımcılar Türkiye'de emlak yatırımı yapıyor!

Türkiye'nin Singapur Büyükelçisi Murat Lütem, Türkiye ve Singapur arasındaki ticari ilişki hakkında açıklamalarda bulundu. Lütem, yatırımcıların Türkiye'de emlak yatırımı yaptığını söyledi. 

Norveç Varlık Fonu uygun emlak projeleri bulamadı!

Norveç Varlık Fonu'nun CEO'su Yngve Slyngstad bugün parlamentonun finans komisyonunda Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulamadıklarını açıkladı.

Singapur'dan Avustralya'ya topraklarından 10 kat büyük askeri üs!

Avustralya ve Singapur arasında Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması imzalandı. Singapur, Avustralya'da kendi topraklarından 10 kat büyüklükte askeri üs kuracak.

Singapur, Avustralya'da askeri üs kuracak!

Avustralya'ya gelen Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong, Avustralya parlamentosunda yaptığı konuşmada, ülkesinin Queensland eyaletinde Shoalwater Körfezi ve Townsville kentlerine askeri eğitim tesisleri kuracağını açıkladı.

Tokyo ve Singapur emlak fonu Haberi

Tokyo ve Singapur emlak fonu

Norveç Varlık Fonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Tokyo ve Singapur'da uygun emlak projeleri bulunamadı. 935 milyar dolarlık devlet varlık fonunun CEO'su Yngve Slyngstad konuyla ilgili "Şu anda Tokyo ve Singapur'da cazip emlak projeleri görmüyoruz" şeklinde konuştu. Londra, Paris ve New York gibi Avrupa ve ABD kentlerinde milyarlarca dolarlık emlak satın alan fonun hedefi Tokyo ve...