30 / 04 / 2024

Tolga Bilgiç kim

Tolga Bilgiç kim

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Tolga Çehreli: İnşaat sektörünün uzun vadedeki geleceği oldukça iyi!

RoyalGroup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, Türkiye’deki inşaat sektörü ve konut yatırımları hakkında bilgi verdi.

Tolga Çehreli: Daha çok kentsel dönüşüm projelerine yoğunlaştık!

Royal Group; Okay Mimarlık, Tunart ve Temak şirketlerinin ortaklığında 3,5 yıl önce kuruldu. Royal Group Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Çehreli imza attıkları projeler hakkında bilgi verdi. İşte o röportaj...

Tolga Türkanık, Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürü oldu!

47 yılı aşkın süredir Yapı Dünyasının Bilgi Merkezi olarak hizmet veren Yapı-Endüstri Merkezi Genel Müdürlük görevine 1 Mart 2015 itibariyle Tolga Türkanık atandı.

Arsa payını kim, nasıl belirler?

Lal Değerleme A.Ş. tarafından periyodik olarak hazırlanmakta olan Tellal’in yeni sayısı çıktı. Tellal bu sayısında arsa payı ile ilgili bilgi vererdi. Arsa payını kim, nasıl belirler?

Değer artış vergisini kim öder?

Değer artış vergisi, gayrimenkullerin elden çıkarılmasında doğan vergisel sorumluluklar arasında yer alıyor. Peki, değer artış vergisini kim öder? İşte değer artış vergisi yükümlüleri bu haberde...

Tamer Karadağlı Duygu Meltem Yalçınkaya'dan emlak konusunda bilgi aldı!

Tv dizilerinin sevilen oyuncusu Tamer Karadağlı, katıldığı bir lansmanda Emlak Kraliçi olarak adından söz ettiren Duygu Meltem Yalçıkaya'dan yatırım yapmak için emlak konusunda bilgi aldı...

Yapı denetim borcunu kim öder?

Arsalarını müteahhite vererek konut sahibi olan kat maliklerinin karşılaştıkları sorunlar arasında "yapı denetim borcu" yer alıyor. Peki, yapı denetim borcunu kim öder? Yapı denetim borcunu kat maliki öder mi?

Riskli alanı kim belirler?

Kentsel dönüşüm faaliyetleri kapsamında tespit edilen riskli alan ile ilgili olarak en çok merak edilen hususlar arasında "Riskli alanı kim belirler?" sorusu karşımıza çıkıyor. İşte sorular ve yanıtları...

Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler?

Riskli bina tespitine itiraz edebilir mi? Riskli bina tespitine yapılan itirazları kim inceler? İtiraz sonucunda binanın riskli olmadığına karar verilmesi halinde tapuya konulan şerh kaldırılır mı?

Necattin Demirtaş: Her mahalleye bilgi evi yapacağız!

Samsun merkeze bağlı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ailelerinden koparak kötü alışkanlıklara bağımlı olan gençlerin topluma kazandırılması adına bilgi evlerini her mahallede hayata geçireceklerini söyledi...

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencilerinin resim sergisi Kent Meydanı AVM'de!

Bilgi Köprüsü Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu çalışmalardan oluşan resim sergisinin açılışında sunulan seremoni; laik, çağdaş ve Atatürk Türkiye’sinin çocuklarının sağlam bir duruşla yetiştiğini göstermiş oldu.

Tolga Bilgiç kim Haberi

Tolga Bilgiç kim

17 yıllık iş hayatı deneyimine sahip Tolga Bilgiç, Mart 2018 itibariyle Cathay Group’a Satış ve Pazarlama Müdürü olarak atandı. 

Koç Üniversitesi Fizik Bölümü’nü tam burslu olarak tamamlayan Bilgiç, çift ana dal yaparak aynı zamanda Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nü de başarıyla tamamladı. Lisans eğitimi sonrası MBA derecesi yapmak için Atina’ya giden Bilgiç, ALBA Graduate Business School’da burslu olarak eğitimini tamamladı. 2008 yılında yüksek lisans eğitimi için Kanada’ya yerleşen Bilgiç, Queen’s Smith School of Business’ta İşletme Bölümü’nü burslu olarak tamamladı. 

İş hayatına Yunanistan’ın en büyük endüstri gruplarından VIOHALCO Group’da Bölge Müdürü olarak başlayan Bilgiç, Coca Cola Hellas’a bağlı FRIGOGLASS şirketinde Satış Müdürlüğü yaptı. Avusturya’lı LiSEC GmbH’e bağlı LiSEC Turkey Cam Teknolojileri şirketinin Türkiye’deki kurulumunu gerçekleştirdi. Bilgiç daha sonra, ICAP Group, Amerikalı mHealth Technologies...