29 / 07 / 2024

Tolga Çom

Tolga Çom

Y İstanbul Yapı Anonim Şirketi, Tolga Çom, Hakan Kol tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Nisan 'da Yeşilyurt, Sipahioğlu Caddesi, Marmara Apartmanı'nda kuruldu.

Borsa ne zaman yükselecek? Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek açıkladı

Yatırımcının beklentisini karşılayamayan Borsa İstanbul’da birçok hissedeki düşüş devam ediyor. Peki borsa ne zaman yükselecek. Ekonomist Tolga Aykut, “Piyasa bitmedi” diyerek tarih verdi. İşte Aykut'un o analizi...

Prof. Tolga Bekler'den deprem gerçeği! 'En büyük tehlikemiz' dedi ve açıkladı!

Prof. Tolga Bekler,  dün Çanakkale'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirme yaparak ''en büyük tehlikemiz'' diyerek deprem gerçeğinden bahsetti. 

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Biga'da 20 günde 150 deprem oldu, 'Yeni fay olabilir' dendi! Büyük Marmara depremini etkiler mi? 

ÇOMÜ DAUM Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler, Çanakkale Biga'da 4 Şubat'tan bu yana meydana gelen 150 deprem ile ilgili konuştu. Bekler, yeni fay olabileceğine dikkat çekti ve Marmara depremini tetikleyip tetiklemeyeceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Om Clinics Sağlık Anonim Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Tolga Sert ne iş yapıyor? Tolga Sert’in mesleği nedir? Tolga Sert nereden mezundur? İşte detaylar!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parın Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Par, Bora Par ve Tolga Çom ortaklığında kuruldu.

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tolga Kisbu İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Tolga Kisbu tarafından kuruldu.

Tolga Karel Florida’da arsa aldı!

Türkiye’den taşınmış olan ünlü oyuncu Tolga Karel, Amerika’ya yerleşmesinin ardından ev satın almıştı. Ünlü oyuncunun şimdi de arsa satın aldığı öğrenildi.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in CEO’su oldu! 

2021 yılının ilk çeyreğinde Inhouse Global’in bünyesine geçen Tolga Bıyıklıoğlu, Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su oldu. 

Tolga Çom Haberi

Tolga Çom

Y İstanbul Yapı Anonim Şirketi, Tolga Çom, Hakan Kol tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 18 Nisan'da kuruldu. 


Y İstanbul Yapı Anonim Şirketi iş konusu; 1- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu,karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak ederek; çelik, beton, kargir, ahşap, prefabrike her türlü inşaat işleri yapmak. 2- Mimarlık, mühendislik inşaat...