16 / 05 / 2024

Tolga Demirtaş

Tolga Demirtaş

İleri Teknik Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Demirtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Bahçelievler, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak, Kuyumcukent'te kuruldu.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi 4,3 milyon TL'ye mal olacak!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, encümen toplantısının ardından gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Yücel, Demirtaş’ta 23 mahalleye hizmet verecek olan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonunun temel atma ve dua törenine vatandaşları davet etti.

Ekrem Demirtaş: Kültürpark'a kongre merkezi yapılmalı!

İzmir Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Ekim ayı Meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yeni Kültürpark projesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de dönüşüm kaçınılmaz!

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş kentsel dönüşümün zorlu bir süreç olduğuna dikkat çekerek, “Bu kadar kötü kullanılan İzmir'de kentsel dönüşüm kaçınılmaz.

Alanya Demirtaş Kültür Merkezi'nin temeli atılıyor!

Toslak ve Kestel Düğün Salonu’nu hizmete kazandıran Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, şimdi de Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Ekrem Demirtaş: İzmir, sefertası gibi binalarla çirkinleştiriliyor!

Dışarıdan denize bakanların “güzel bir şehriniz var” dediğini belirten Demirtaş, oysa sefertası gibi binalarla şehrin çirkinleştirildiğini söyledi.

Mücahit Demirtaş, İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, İller Bankası (İLBANK) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Tolga Karel'in Beylerbeyi'ndeki villasına tedbir!

Tolga Karel’e nafaka davası açan Günay Musayeva, oyuncunun Beylerbeyi’ndeki 1 milyon 200 bin TL’ye satışa çıkan villasına tedbir koydurttu.

Ekrem Demirtaş: İnciraltı sağlık ve turizm merkezi olmalı!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, "İzmir'in yılan hikayesine dönen Balçova İnciraltı planlarının artık yürürlüğe girerek bölgenin sağlık ve termal turizmine açılmasını umut ediyoruz" dedi.

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Arslan Tolga Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye ile bugün Esentepe'de açıldı.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu yıkıldı!

Bursa'nın daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu'nu yıkarak inşaat çalışmalarını başlattı.

Antalya Büyükşehir'den Demirtaş yoluna asfalt!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 23 mahallenin yanı sıra Alanya ve Gazipaşa’dan yaylaya gitmek için kullanılan Demirtaş yolunu sıcak asfaltla kaplıyor.

Ekrem Demirtaş'tan Körfez Geçiş Projesi hakkından çağrı!

İTO Başkanı Ekrem Demirtaş Başbakan Yıldırım’a Körfez Geçiş Projesi hakkında çağrı yaptı. Demirtaş İzmir körfez geçişi projesi kapsamında deniz ortasına inşa edilecek adanın plaj olarak da kullanılmasını önerdi.

Tolga Karel, Beylerbeyi'ndeki evini 900 bin TL'ye sattı!

Dominik Cumhuriyeti’nde Sarah Scotti’yle evlenen Tolga Karel, ABD’ye yerleşme kararı aldı. Tolga Karel Beylerbeyi’ndeki üç katlı evini 900 bin TL’ye sattı.

Tolga Demirtaş Haberi

Tolga Demirtaş
İleri Teknik Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Demirtaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 


İleri Teknik Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat malzemesi, cam, kereste, demir, çivi, çimento, tel, tuğla, sıhhi tesisat malzemelerinin alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak, bu işler için her türlü gayrimenkul mallar almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2- Her türlü binanın metal, cam ve benzeri malzemelerle dış cephelerinin kaplama işlerinin yapılması, metal doğrama işlerinin yapılması, teknik plan, proje işlerinin yapılması. 3- Her türlü bina ve tesisin restorasyonu ve dekorasyonunu yapmak. 4- Her türlü inşaat yapım malzemelerinin, yapı elemanlarının, nalburiye emtiasının, dış cephe kaplama elemanlarının alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını yapmak. 5- Demir, sac, cam,...