17 / 05 / 2024

Tolga Günerhan

Tolga Günerhan

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tolga Günerhan, Ebru Bahar Taşkıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta Paşa Korusu Sitesi, A Blok'ta kuruldu.

İstanbul'a son dakika uyarısı! Uzman isim açıkladı: Büyükçekmece, Küçükçekmece; bunların güney kıyıları...

Prof. Dr. Tolga Görüm,  İstanbul'da 7 bin aktif heyelan sahası olduğuna, heyelanların can kaybına neden olduğuna dikkat çekti ve konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Tolga Bıyıklıoğlu kimdir?

Inhouse Global’in Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su olan Tolga Bıyıklıoğlu kimdir? Tolga Bıyıklıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tolga Bıyıklıoğlu'nun biyografisi...

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Tbt Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbt Proje Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mazlum İşliyen ve Tolga Güler ortaklığında kuruldu.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Kovid-19'la konut sigortası ön plana çıkacak!

Allianz Türkiye İcra Kurulu Başkanı Tolga Gürkan yaptığı açıklamada, "Mart ayından bu yana olduğu gibi bundan sonraki süreçte de evlerde daha fazla zaman geçireceğimiz için konut sigortaları öne çıkacak" dedi.

Dalet Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dalet Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Aleyna Koç, Emircan Bağçeçik ve Tolga Güçin tarafından kuruldu.

İç mimarlarla online ev tasarımı 'icmekantasarimi.com'da!

İç Mimarlar Ahmet Yalçın ve Tolga Gürsoy’un kurucusu oldukları IMT İç Mekan Tasarımı ve Mimarlık A.Ş., icmekantasarimi.com ile tüm dünyada kabul görmüş “online tasarım” anlayışını Türkiye’de başlattı. Ev tasarımınızı online olarak iç mimarlarla yapabilirsiniz...

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız34 İnşaat Metal Kimya Gıda Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tolga Yıldız tarafından kuruldu. 

Ytong’dan gürültü bariyeri!

Şehir hayatındaki gürültünün insan sağlığına önemli bir tehdit olduğunu belirten Türk Ytong Genel Müdür Yardımcısı Tolga Öztoprak, “Gürültüden korunmuş bir çevre beden ve ruh sağlığımız açısından önemli. Biz de Ytong Gürültü Bariyeri ile bu soruna etkili bir çözüm sunuyoruz" dedi.

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Gürbüz Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Coşkun ve Tolga Gürbüz tarafından kuruldu.

Tolga Günerhan Haberi

Tolga Günerhan

Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Tolga Günerhan, Ebru Bahar Taşkıran tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Aralık'ta kuruldu. 


Günerhan Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü yapı ve inşaatlar Turistik yapılar, otel, tatil köyü, küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini ısıtma ve soğutma sistemlerini, bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek, bu tür yapıların restorasyon ve bakım işlerini yapmak. Yap işlet, devret modeli ile almak kiralamak, işletmek, bakım ve onarımlarını yapmak. Her türlü...