30 / 04 / 2024

Tolga Ok kocaeli imo

Tolga Ok kocaeli imo

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok 'un biyografisi..

Çanakkale depremi sonrası uzmanlardan flaş açıklama geldi: Ana şok niteliğinde!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı ve ÇOMÜ Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Tolga Bekler ve ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden Çanakkale'de meydana gelen deprem ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? Listede şok eden ayrıntı!

Türkiye'de konut fiyatları son 3 senede zirveyi gördü. Hatta dünyanın en pahalı konut piyasasında Türkiye yüzde 197'lik ev fiyatı/gelir oranıyla ilk sırada. Peki  Kocaeli’nin en pahalı evleri hangi ilçede? İşte detaylar...

Kocaeli'de 25 bin bina hasarlı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar gören riskli binaların yıkımı devam ediyor. Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Kahraman Bulut bölgede yıkılması gereken çok sayıda bina olduğunu dile getirdi.

Kocaeli'deki ev sahiplerine kira çağrısı!

Üniversitelerin yüz yüze eğitime geçmesi kararından sonra Kocaeli'de pek çok öğrenci kiralık konut ve yurt aramaya başladı. Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabından çağrı yaptı.

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Brand Mimarlık Proje Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  200 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Erdem Özlem Urbay  ve Tolga Ok tarafından kuruldu.

İstanbul depremi Kocaeli'deki yorgun binaları yıkacak!

Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Oruç, İstanbul'da olası bir depremde Kocaeli'deki yorgun binaların yıkılma riskinin çok yüksek olduğunu dile getirdi. 

Kocaeli İtfaiyesi'ne yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kentin birçok yerine hizmet veren Kocaeli İtfaiyesi büyümeye devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu kez Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı’na idari bina kazandırıyor.

Kocaeli 42 Evler'deki tapu sorunu çözülüyor! 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada İzmit İlçesi 42 Evler Mahallesinde yaşayan kat maliklerinin yaşadığı tapu sorunun çözümünde çok önemli bir adımın atıldığının müjdesini verdi.  

1999'dan önce yapılan binalar depreme çok dayanıklı değil!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde evlerinin yıkılması sonucu iki kızını yitiren  AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker yaptığı açıklamada, "1999'dan önce yapılan binalar depreme çok dayanıklı değil" dedi.

Kocaeli'de depremin izleri silindi!

Kocaeli'de depremin izlerinin kalmadığını söyleyen KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, "Yapılan değişikliklerle yeni binalar artık çok daha üst seviye depremlere dayanıklı hale geldi" dedi.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sanayi kenti Kocaeli'de, başta şehir hastanesi inşaatı olmak üzere pek çok sağlık yatırımının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin 218 yatak kapasiteli 6 hastaneden oluşan devasa sağlık kampüsü Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin pek çok yerinde hayata geçirilen yarı olimpik yüzme havuzlarından birini de Dilovası’na inşa ediyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Pek çok okula spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını da tamamlıyor.

Tolga Ok kocaeli imo Haberi

Tolga Ok kocaeli imo

Tolga Ok kimdir?

Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Tolga Ok kimdir? Tolga Ok, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


Tolga Ok, 1976 yılında Kocaeli İzmit`te doğdu. Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2001 yılında mezun oldu. Aynı yıl meslek hayatına başladı. 2006 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kıyı ve Liman Mühendisliği Lisansüstü programını bitirdi. 


Proteknik Uluslararası Mühendislik Firmasının kurucu ortaklarından olup kendi firmasında serbest inşaat mühendisliği yapmaktadır. 7. Dönem İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliği yapmıştır. 


Kocaeli Ticaret Odası meclis üyesi ve TOBB üst kurul delegesidir. Evli ve 2 çocuk...