18 / 05 / 2024

Tolga Özcan

Tolga Özcan

Tolser Yapı ve Mimari Sistemler Limited Şirketi, Serdar Kuru ve Tolga Özcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Beyoğlu, Yahya Kahya Mahallesi, Bahriye Caddesi'nde kuruldu.

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Megaton Mühendislik Müşavirlik Taahhüt Jeoteknik İnşaat G.Menkul Tur.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Özcan, Ekin Tolga Özcan ve Olcay Özcan ortaklığında kuruldu.

Özcan Tahincioğlu'ndan yeni şirket!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu bugün yeni şirketini Halil İbrahim Bacacı ile 100 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu. 

Özcan Deniz Zekeriyaköy'den iki villa aldı!

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz doğacak bebeği ve müstakbel eşi Feyza Aktan için Zekeriyaköy'de iki villa aldı.

Özcan Tahincioğlu: Türk ekonomisine değer kattığımıza inanıyoruz!

Gayrimenkulün Türkiye'de hızlı büyüme gösteren sektörlerin başında yer aldığını vurgulayan Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Tahincioğlu olarak bugüne kadar geliştirdiğimiz projelerle sektöre ve Türk ekonomisine önemli bir değer kattığımıza inanıyoruz" dedi.

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.

Özcan Işıklar: Arazi mafyasının karşısında duracağız!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, tarım gücü ile arazi mafyasının karşısında duracaklarını ifade etti...

Tolga Çehreli: İnşaat sektörünün uzun vadedeki geleceği oldukça iyi!

RoyalGroup Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, Türkiye’deki inşaat sektörü ve konut yatırımları hakkında bilgi verdi.

Faruk Özcan'dan kentsel dönüşümün 5N1K'sı!

Sosyolog Faruk Özcan ''Kentsel dönüşümün 5N1K'sını'' açıkladı. İşte, Faruk Özcan'ın www.emlakkulisi.com okurları için hazırladığı yazı...

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Tolga Ergin, Sinpaş GYO'dan Moment Yapı'ya transfer oldu!

Başarılı konut projelerine attığı imzalar ile adını duyuran Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş'ye transfer oldu.

Özcan Deniz’e özel 2 milyonluk TL’lik yalı!

Özcan Deniz ile Aslı Enver başrollerinde oynadığı ‘İstanbullu Gelin’in çekimleri için özel bir yalı inşaa edildi.

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Yatırım İnşaat Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Özcan imzasıyla kuruldu.

Tolga Ergin kimdir?

Tolga Ergin, Moment Yapı A.Ş.’nin Pazarlama Direktörlüğü’ne getirildi. Peki, Tolga Ergin kimdir? Tolga Ergin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tolga Özcan Haberi

Tolga Özcan

Tolser Yapı ve Mimari Sistemler Limited Şirketi, Serdar Kuru ve Tolga Özcan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 8 Mart'ta Beyoğlu, Yahya Kahya Mahallesi, Bahriye Caddesi'nde kuruldu. 


Tolser Yapı ve Mimari Sistemler Limited Şirketi iş konusu;  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve  göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...