06 / 05 / 2024

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Zincirlikuyu

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Zincirlikuyu

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Los Angeles'ta evlenerek balayı için uzun süre Amerika'da kalmışlardı. Türkiye'ye dönen ünlü çift Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansa taşındı.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Arap turist ‘evinde’ kaldı! Günübirlik kiralamaların artması ile konaklayan sayısı azaldı...

2023 senesinin 11 ayında Türkiye’ye gelen Arap ziyaretçi sayısında değişikli olmasa da günübirlik kiralamaların yükselmesi ile konaklayan sayısı yüzde 20 azaldığı kaydedildi. Konaklamanın azalmasında “ev sahibi” Arapların etkisi büyük.

Turizmde 30 milyon turistle yeni rekor kırıldı! En fazla hangi ülkelerden turist geldi?

2023 yılının 7 ayında 30 milyon 93 bin 446 turist sayısı ile 2019 yılındaki 26 milyon 524 bin rakamı aşılarak yeni bir rekor kırıldı. Turistlerin 26 milyon 766 bin 240'ı yabancılardan oluşurken, 3 milyon 327 bin 206'sı yurt dışı ikametli yurttaşlardan meydana geldi.

Konut talepleri geriledi! Emlakçılardan isyan: Durgunluk var!

Türkiye İstatistik Kurumunun yaptığı çalışma 2022 Nisan ayında gerçekleştirilen konut satışı sayısı ile 2023 Nisan ayında gerçekleştirilen konut satışı arasında çok büyük bir fark olduğunu ortaya serdi.

İşte acilen yıkılacak bina sayısı ve TOKİ konutlarıyla ilgili son dakika duyurusu!

Deprem felaketinin ardından can kayıplarıyla birlikte bina kayıpları da netleşmeye başladı. Şimdiye kadar 684 bin binanın incelendiği bildirilirken, yıkılan bina sayısı ile ilgili son veriler de geldi. Ayrıca TOKİ konutları ile ilgili önemli bir duyuru yapıldı.

Kripto para yatırımcıları dikkat! Kripto paralar neden yükseliyor?

Her gün giderek artan takipçi sayısı ile kripto para piyasası gündemden düşmüyor. Peki kripto paralar neden yükseliyor?

Kripto paralar niye yükseliyor? Kripto paralarda yükseliş kalıcı mı? Gelecek aylarda neler olacak?

Kripto para piyasaları, her gün giderek artan takipçi sayısı ile finans sektörünün en önemli gündem maddeleri arasında. 2022’de iflaslar ve krizler ile yatırımcılarını üzen piyasanın bu yıla yükseliş ile başlaması yatırımcılarını yeniden umutlandırdı.

Emekli aylığı bekleyenler dikkat! 3600 gün ile emekli olanlar ne kadar maaş alacak?

EYT düzenlemesinde aranacak prim gün sayısı ile 5000 bin gün mü yoksa kademeli prim sistemi mi aranacağı henüz netleşmedi.

Netflix'te kripto para dönemi! İşte WhiteBIT-Netflix ortaklığının detayları

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından biri olan Ukrayna merkezli WhiteBIT,  abone sayısı ile dikkat çeken ve ikonik bir marka haline gelen Netflix ile bir ortaklık anlaşması imzaladı. Avrupa’daki kulanıcılar Netflix'e kripto para ile ödeme yaparak abone olabilecek!.

TOKİ iş yeri fiyatları 350 bin TL'den başlıyor! İşte şehir şehir tam liste

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin ilk kısmında inşa edilecek 10 bin iş yerinin, bölge ve şehirler bazındaki sayıları ile metrekare başına fiyatları belli oldu. İşte detaylar…

Honda’nın yeni ürünü Forza 750, Forza ailesine yeni bir güç katıyor! İşte Forza 750’nin 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Honda’nın Scooter segmentindeki Forza 750 745 cc’lik yüksek performans gösteren motoru, ve kusursuz vites geçişlerine sahip DCT şanzımanı ile şehir yaşamınıza güç katacak. Peki Forza 750’nin güncel fiyatı ne kadar?

Dolar'da fırtınaya sayılı gün! Analistler teker teker uyardı! Yer yerinden oynayacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Analistler, dolarda fırtınanın çok yaklaştığını açıkladı! ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile yükselişe geçen dolar, o tarihte kıyameti koparacak! Analistler teker teker uyardı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte dolarda fırtınanın kopacağı o tarih...

İşte kiralar bu sebep ile düşecek! Ev sahipleri çok pişman!

Artan ev kiraları ile birlikte ev sahipleri ve kiracılar arasındaki davalar rekor sayıya ulaştı. Uzmanların öngörüleri ise ev sahiplerinin bu durumdan sıkıldığı ve bu sebep ile kira fiyatlarında düşmeye gidecekleri yönünde. İşte detaylar…

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Zincirlikuyu Haberi

Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi Zincirlikuyu

Yaklaşık iki yıldır birlikte olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi, Los Angeles'ta evlenmişti.


Uzun süredir Amerika'da balayında olan çift geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye döndü.


Daha önce Zekeriyaköy'de yaşayan Sayışman, İstanbul'a gelir gelmez eşiyle birlikte yeni evlerine taşındı. Çift, Zincirlikuyu'daki lüks bir rezidansta...