27 / 04 / 2024

Tolgahan Sayışman mal varlığı

Tolgahan Sayışman mal varlığı

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman, "Dizilerden kazandığınız tüm parayı gayrimenkule yatırdığınız doğru mu?" sorusuna "Evet doğrudur. Bu konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor." dedi.

Bodrum Altaş Otel oda sayısını artırıyor! 1 milyon 175 bin liraya mal edilecek! 

Erdem Mühendislik tarafından, 40 oda, 80 yatak inşa edilerek faaliyetine başlanılan Altaş Otel San ve Tic. A.Ş oda sayısını artırıyor. 

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Sayıştay'dan son dakika açıklaması: Binlerce bina ve köprü uygunsuz yapılmış! Hangi ilde kaç bina riskli?

Pek çok şehirde can ve mal kaybına neden olan taşkınlarla ilgili Sayıştay tarafından önemli veriler aktarıldı. Peki hangi ilde kaç bina riskli? İşte Sayıştay tarafından açıklanan o rakamlar..

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

Altın almalı mıyım, beklemeliyim? İslam Memiş o rakamı işaret ederek uyardı! Bunu yapmayan bin pişman olacak

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala altın piyasasının ne olacağı merak ediliyor. Altın fiyatları araştırılan konular arasında yer alırken Altın uzmanı İslam Memiş ''altın almalı mıyım, beklemeli miyim?'' sorusunu merak edenler için rakam açıklaması yaparak uyardı. Bunu yapmayan çok pişman olacak

Dolar için geri sayım başladı! 25 TL olacak!

Dolar için geri sayım başladı. Ünlü ekonomist flaş açıklamayı yaptı! Dolar 25 TL olacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte detaylar...

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar! 2026'da milyoner sayısı 87.5 milyonu aşacak!

Ukrayna'da devam eden savaş ve faiz oranlarında yaşanan yükselişin varlık sınıflarını ve kişisel servetleri eritmesine karşın; küresel çapta milyoner sayısının artması öngörülüyor. İşte detaylar...

Dolar'da fırtınaya sayılı gün! Analistler teker teker uyardı! Yer yerinden oynayacak! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!

Analistler, dolarda fırtınanın çok yaklaştığını açıkladı! ABD enflasyon verilerinin açıklanması ile yükselişe geçen dolar, o tarihte kıyameti koparacak! Analistler teker teker uyardı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın! İşte dolarda fırtınanın kopacağı o tarih...

Sistemkoin CEO'su Tolgahan Çolpan'dan milyonluk vurgun!

Sistemkoin'in tutuklu CEO'su Tolgahan Çolpan'ın seyirci olarak katıldığı bir üniversite panelinde kendini sponsor olarak tanıtıp çok sayıda üniversite öğrencisini dolandırdığı ortaya çıktı. 

5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "5 maddede arsa payı ve sayı çoğunluğu gerektiren kararlar" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Rusya'da ipotekli konut almak için yapılan anlaşmalı evlilikler rekor kırdı!

Rusya Noterler Odası, pandeminin gölgesinde geçen 2020'de anlaşmalı evlilik yapanların sayısının bir önceki yıla kıyasla yüzde 26 arttığını belirtti. Ülkede en çok ipotekle konut almayı planlayan çiftler anlaşmalı evlilik yapıyor.

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

5 maddede mal sahibi ve kiracı hakları!

Gayrimenkul danışmanı Sercan Göller 5 maddede mal sahibi ve kiracı haklarını değerlendirdi. İşte o değerlendirme...

Tolgahan Sayışman mal varlığı Haberi

Tolgahan Sayışman mal varlığı

Show TV'deki 'Asla Vazgeçmem'in yıldızı Tolgahan Sayışman, "Dizilerden kazandığınız tüm parayı gayrimenkule yatırdığınız doğru mu?" sorusuna şu cevabı verdi:


"Evet doğrudur. Bu konuları paylaşmak hoşuma gitmiyor. Ekonomi ile ilgili bir iş yapsam tamam ama oyuncuyum" 


Tolgahan Sayışman Zekeriyaköy'den 2 milyon TL'ye ev aldı!



İşte gayrimenkul zengini...