02 / 05 / 2024

tolgahan sayışmanın yeni evi

tolgahan sayışmanın yeni evi

Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı'ndaki GAP 360'tan 1 milyon liraya ev aldı. Sayışman, bu evde sevgilisi Selen Soyder ile birlikte yaşamayı planlıyor. Oyuncu Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatıranlardan...

Asgari prim ödeme gün sayısında yeni dönem! Milyonlara müjde! 450 güne indirildi!

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren bir değişiklik yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sigortalı çalışanların  son 3 senesinde gereken asgari prim ödeme gün sayısını 600 günden 450 güne indirildi. 

Koza Altın'ın yeni altın ve gümüş madenine onay!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmayı sürdüren Koza Altın İşletmeleri'nin Ağrı Mollakara'daki yeni altın ve gümüş madenine onay çıktı...

Fiat Egea’nın yeni kasası için geri sayım başladı: Türkiye'ye de geliyor! Yeni kasa Egea kaç TL olacak? 

Türkiye’de en çok satan otomobil modellerinin başında gelen Fiat Egea'nın yeni kasası Türkiye'ye geliyor. Peki yeni kasa Egea kaç TL olacak? İşte Yeni Fiat Egea ile ilgili detaylar...

0.69 faizle ev sahibi olmak için hemen bakın! Yeni Konut Finansman Programı resmen yürürlükte! Şartlar açıklandı!

Cumhurbaşkanlığının "Yeni Konut Finansman Programına İlişkin Karar"ı bugünkü 32114 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampanya ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor! 

Durma noktasına gelen konut satışlarını hareketlendirmek amacıyla hayata geçirilecek olan yeni kampanya için geri sayım resmen başladı. Ev alacaklar hemen bakın! Yeni kampa ile 0,69 faizli kredi gelecek mi? Detaylar netleşiyor!

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan V Weekend’a MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki öncü modeli TGE ile yer aldı. 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.

Hackerların yeni gözdesi kripto paralar!

Kripto para borsaları ve yatırımcıları hackerların yeni hedefi haline geldi. Çok sayıda hacker çeşitli yazılımlarla kripto yatırımcıları takip ediyor. 

DESA yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı!

Yeni mağaza açılışları için düğmeye basan DESA, yurt içindeki mağaza sayısını 96'ya çıkarttı...

Ev taşımanın püf noktaları neler? 

Yeni bir eve yerleşen vatandaşların en büyük derdi taşınma işlemleri oluyor. Çoğu zaman zahmetli ve yorucu olan taşınma işlemleri birkaç püf noktayla daha kolay bir hale geliyor. İşte ev taşımanın püf noktaları...

Xiaomi,Türkiye'deki mağaza sayısını 100'ün üzerine çıkaracak!

Türkiye’deki ilk Mi Store yatırımını 2018'de gerçekleştiren Xiaomi’nin yeni mağazaları Adana ve Gebze’de hizmete açıldı. Şu ana 23 şehirde 47 Mi Store’u olan Xiaomi’nin Türkiye Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, 2021'de Türkiye’deki mağaza sayılarını 100’ün üzerine çıkaracaklarını belirtti. 

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Tolgahan Sayışman kiracılarından kira almadı!

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, pandemi nedeniyle kiracılarından kira almadı.

Tolgahan Sayışman resmen inşaat şirketi kurdu!

Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, inşaat sektörüne girdi. Sayışman, yeni şirket kurdu. Hangün Yapı Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

tolgahan sayışmanın yeni evi Haberi

tolgahan sayışmanın yeni evi

Tolgahan Sayışman, Tarlabaşı'ndaki GAP 360'tan 1 milyon liraya ev aldı. Sayışman, bu evde sevgilisi Selen Soyder ile birlikte yaşamayı planlıyor.


Oyuncu Tolgahan Sayışman, kazancını gayrimenkule yatıranlardan. Ünlü oyuncu, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında İstanbul'un yeni gözde semtleri arasına giren Beyoğlu-Tarlabaşı'ndaki GAP 360 projesinden 1 milyon liraya ev aldı. Seneye tamamlanması planlanan evde oturmak için şimdiden can atan oyuncunun, sevgilisi Selen Soyder'e de sürpriz yapmak istediği öğrenildi. 


LÜKS OTOMOBİL SEVİYOR 

Yeni evini aşk yuvasına çevirmek için özel bir mimarla anlaşmak isteyen Tolgahan Sayışman'ın hiçbir masraftan kaçınmayacağı da söyleniyor. Şişli'de bir rezidansta dairesi bulunan Sayışman, aynı zamanda pahalı otomobil tutkunu. Porsche Panamera ve Porsche 911 Carrera aracı bulunan oyuncunun, bir de özel yapım motosikleti var. 


Sabah...