05 / 05 / 2024

Tomtom Corners projesi

Tomtom Corners projesi

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Tomtom Corners basın toplantısı 21 Şubat'ta!

Tomtom Corners projesinin detaylarının paylaşılacağı basın toplantısı 21 Şubat'ta Bomonti The House Residence'ta gerçekleştirilecek.

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık'ta!

Tomtom Mahallesi Dönüşüm Projesi toplantısı 14 Aralık tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Tomtom Design'den Taksim'e Han Tümertekin Corners geliyor!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Esen Evran, bugünkü yazısında Tomtom Design imzası ile hayata geçirilecek Han Tümertekin Corners'ı anlattı..

Tasarım Tomtom Sokakta Projesi başladı!

Modacı ve tasarımcılar tarafından düzenlenen ''Tasarım Tomtom Sokakta Projesi'' etkinliği başladı.Etkinlik, 23 Ekim pazar gününe kadar devam edecek.

Tomtom Gardens konum bilgileri!

Tomtom Gardens, Beyoğlu'nda tarihi bir konut projesi konseptinde hayata geçiriliyor. Tomtom Gardens konum bilgileri kapsamında İstanbul Beyoğlu İtalyan Lisesi'nin hemen yanında bulunuyor.

Tomtom Gardens Sign of the City Awards’tan ödül aldı!

Sign of the City Awards’ta devam eden ‘En İyi Konut’ ödülünü Krea Sirius tarafındna geliştirilen Tomtom Gardens projesi kazandı. İstanbul Beyoğlu’nda yer alan projede tarihi binalar yenileniyor.

Tomtom Gardens nerede?

Beyoğlu'nda tarihi konut projesi olarak yaşama geçen Tomtom Gardens İtalyan Konsolosluğu'nun yanında yükseliyor

Beyoğlu Tomtom'un ilk dönüşüm projesi; Nur-u Ziya Suits!

Beyoğlu 'ndaki Tomtom Mahallesi 'nde aldığı binalarla dönüşüm başlatan Sirius A.şž., bu yenilemeye bölge halkını da dahil etmek istiyor

Tomtom Fun Aid Indigoda Grum sahne alacak!

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid’ in gözde mekanlarından Indigo’da , 13 Kasım 2010 Cumartesi günü İngiltere’nin en köklü electro, di

Kentsel dönüşüm projesi Indigo'da müzikseverler buluşuyor!

İstanbul"un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid" in gözde mekanlarından Indigo, 04 Kasım 2010 Perşembe günü usta œGitaristler Buluşmasına ev sahipliği yapıyor

Kentsel dönüşüm projesi olan Alt'ta Fabian Engwich ile caz gecesi 25 Ekim'de!

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan TOMTOM FUN AID’de bulunan Alt. adından söz ettirmeye devam ediyor

Kentsel dönüşüm projesi Tomtom Fun Aid, Keyfim Bilir geceleri düzenliyor!

İstanbul’un eğlence merkezi haline gelen ve bir kentsel dönüşüm projesi olan Tomtom Fun Aid’ in gözde mekanlarından Indigo, 22 Ekim 2010 Cuma günü “Keyfim Bilir” gecesi düzenleyecek 

Tomtom Corners projesi Haberi

Tomtom Corners projesi

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış'ın konsept, dizayn ve markasına imza attığı Bomonti The House Residence ve The House Hotel projesi yaklaşık 1 yıl önce hayata geçirildi. 

FYP; lokasyon ve proje arasında mahalle duygusunu koruyan merkez noktadaki bölgelere ve bu lokasyonlara değer katan projelere imza atıyor.

Son zamanların en dikkat çekici lokasyonlarından Bomonti’yi birlikte deneyimledikten sonra, bir diğer projemizin yer aldığı, Galatasaray ile Galataport arasında yer alan sanat galerileri, restaurantlar, kafeler, oteller, sokak mağazaları ve yürüyüş alanları ile sıra dışı bir mahalle olan Tomtom'da bir geziye davet ediyor. 

Tomtom’da yer alan güzellikleri birlikte deneyimlerken Tomtom Corners projesinin de detayları bir öğle yemeğinde paylaşılacak. 

FYP Proje Geliştirme Pazarlama Satış Kurucusu Füsun Yılmaz Phillipson ev sahipliğinde, Bomonti’de Yenigün İnşaat üst yönetimi ve TomTom’da ise Krea Gayrimenkul...