15 / 05 / 2024

Topaz Yapı Gazeteciler Sitesi

Topaz Yapı Gazeteciler Sitesi

Topaz Yapı, Etiler’deki Basın Sitesi, Akatlar’daki 4,5, 6 ve 7. Gazeteciler Sitesi, Ulus’taki Gazete Muhabirleri Sitesi ile pazarlıklara başladı. Teknik Yapı, Emekli Subay Evleri'ne; Ağaoğlu da Zümrüt ve Noterler Sitesi'ne teklif verdi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacak!

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti’nin (GGC) geleneksel olarak düzenlenen Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda konuşma yapanDiyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Hasan Basri Güzeloğlu, Dicle Vadisi'nde gazetecilere konut yapılacağının müjdesini verdi...

Gaziantep'te gazeteciler için yapılan konutlar Şubat'ta teslim!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, kentteki gazetecilere yönelik hayata geçirilen toplu konut projesinin Şubat'ta teslim edileceğini söyledi.

TOKİ'den Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine konut projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Kayseri Gazeteciler Cemiyeti üyelerine yönelik yeni konut projesi yapılacak.

Gümüşhane'de 1 yılda 698 milyon TL'lik kamu yatırımı yapıldı!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü nedeniyle düzenlediği toplantıda Gümüşhane’ye 2016 yılında 698 milyon TL tutarında kamu yatırımı yapıldığını söyledi.

Gaziantep'te gazeteciler için toplu konut yapılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ) Mehmet Ergün Turan, Gaziantep'te basın mensupları için yapılacak 350 konutluk projenin kentin özelliklerini taşıyan bir yaşam alanı olacağını bildirdi.

Derince'de toplu konut projesiyle ilgili görüşme yapıldı!

Bakan Fikri Işık ve KOGACE Başkanı Çetin Gürol, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık ve TOKİ Ergün Turan ile Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti öncülüğünde Derince'de yapılacak olan konut projesi ile ilgili görüşme gerçekleştirildi.

Manisalı gazeteciler konut sahibi olacak!

MANİSA Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'yi makamında ziyaret ederek, TOKİ aracılığı ile kentteki gazetecilerin ev sahibi yapılması talebini içeren dilekçeyi iletti.

TOKİ Bursa'da gazeteciler için konut inşa ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Bursa-Osmangazi ilçesinin Yunuseli Mahallesinde Basın Mensupları için yapılan projenin inşaatı devam ediyor.

TOKİ Basın Mensupları için 452 konut yapıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle Yunuseli'nde Basın Mensupları için yapılacak 452 konutun inşaatı hızla devam ediyor.

TOKİ Bursa Gazeteciler Cemiyeti Konutları'nın temeli atıldı!

Arınç, Yunuseli Mahallesi'nde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile Bursa Gazeteciler Cemiyeti (BGC) işbirliğiyle yapılacak konutların temel atma törenine katıldı.

Diyarbakır Stadyumu'nun yapımına bu yıl başlanacak!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti'ne iadeyi ziyarette bulundu. Gazetecilerle bir araya gelen Vali Aksoy, Diyarbakırlı sporseverlere yeni yapılacak stat ile ilgili müjdeli haberi verdi.

TOKİ Kocaeli'de gazeteciler için konut projesi yapacak!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti, Vali Hasan Basri Güzeloğlu' nu makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Güzeloğlu, TOKİ tarafından gazeteciler için yapılması planlanan konut projesinin takipçisi olacağını kaydetti...

Topaz Yapı Gazeteciler Sitesi Haberi

Topaz Yapı Gazeteciler Sitesi

İstanbul’da şehrin dört bir yanında yükselen inşaatlar arazi stoklarını önemli ölçüde eritti. Arazi temini sektörün en önemli sorunu haline gelirken müteahhitler gözlerini konut sitelerine dikti. Müteahhitlerin kanca attığı İstanbul’un en gözde konut siteleri arasında “Gazeteciler Sitesi” yer alıyor.


Ekonomist dergisi bu haftaki sayısında, inşaatçıların peşinde olduğu 45 siteyi yazdı. İnşaatçılar, bu siteler için pazarlıklara başladı. 


Her semtte gazeteciler listede


İnşaatçıların pazarlıklara başladığı 45 site içerisinde, Etiler’deki Basın Sitesi, Akatlar’daki 4,5, 6 ve 7. Gazeteciler Sitesi, Ulus’taki Gazete Muhabirleri Sitesi yer alıyor. Gazetecilerin sitelerinde pazarlıklara başlayan şirket ise Topaz Yapı. Şirket, emsal sorunu yaşadığı için sitelerle ilgili hukuki durumu incelettiriyor.


Emekli Subay Evleri Sitesine, Teknik yapı talip olurken Taş Yapı 3 ayrı siteyi mercek altına aldı. Ağaoğlu ise Ataşehir Zümrüt Sitesi ve Ulus’taki Noterler...