02 / 05 / 2024

Topçular İskelesinde yoğunluk

Topçular İskelesinde yoğunluk

Cumhurbaşkanı seçimi dolayısıyla Yalova'daki Topçular İskelesi'nde yoğunluk yaşanıyor.Oy kullanmak için İstanbul'a giden veya İstanbul'dan Yalova ve Bursa'ya gelen vatandaşlar nedeniyle kentteki iskelede gürültü ve hareketlilik göze çarpıyor.

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Otogarlarda '14 Mayıs' yoğunluğu! Tüm seferler doldu, ek seferler düzenlendi!

14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlere son 3 gün kala otogarlarda yoğunluk başladı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Başkanı Mustafa Yıldırım, normal seferlerin dolduğunu ifade ederek ilave seferler konulmaya başlandığını belirtti.

Rams City nerede inşa ediliyor? Rams City Topçular fiyatları ne kadar? 

Rams City nerede inşa ediliyor ve Rams City Topçular fiyatları ne kadar sorusunun yanıtı ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bayrampaşa Topçular Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Yenidoğan ( Topçular ) Mahallesi, 266 ada, 113 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi açıldı!

Aklar İnşaat Taahhüt Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topçular Şubesi 7 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktoprak tarafından açıldı.

Eyüpsultan Topçular Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada içi tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

Banka ve tapu işlemlerinde düşük faiz yoğunluğu!

Koronavirüs salgını sürecindan sonra yeni normale geçiş süreciyle birlikte konut kredilerindeki indirim konuta olan talebi artırdı. Konut satışında yaşanan yoğunluk sebebiyle, banka ve tapu işlemleri uzuyor...

Deprem sonrası kentsel dönüşüm şirketlerinin yoğunlukları yüzde 50 arttı!

İstanbul’da gerçekleşen 5.8 büyüklüğündeki depremden sonra kentsel dönüşüm şirketleri ile daha önce anlaşma sağlayamayan ev sahipleri anlaşma yoluna gitti. Deprem öncesi de süren kentsel dönüşüm çalışmalarında deprem sonrası yoğunluk arttı…

Gölcük Topçular'daki ASM ihtiyacı meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Topçular Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi ihtiyacı TBMM gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kocasinan Belediyesi'nde yapı ruhsatı yoğunluğu yaşandı!

Kocasinan Belediyesi, 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren yürürlüğe giren Yapı Denetim Mevzuatındaki değişiklikler ve Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği dolayısıyla yoğunluk yaşadı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde imar barışı yoğunluğu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "imar barışı" düzenlemesinden yararlanmak için adreslerini kayıt altına almak isteyen Ankaralılar, yoğunluk yaşatıyor. 

Vergi dairelerinde son gün yoğunluğu!

Kamuya ait olan borçların yapılandırılmasına yönelik başvuru süresinin bugün itibariyle sona ermesi sebebiyle vergi dairelerinde yoğunluk yaşanıyor.

Topçular İskelesinde yoğunluk Haberi

Topçular İskelesinde yoğunluk

Cumhurbaşkanı seçimi dolayısıyla Yalova'daki Topçular İskelesi'nde yoğunluk yaşanıyor.


Oy kullanmak için İstanbul'a giden veya İstanbul'dan Yalova ve Bursa'ya gelen vatandaşlar nedeniyle kentteki iskelede hareketlilik göze çarpıyor. İskelenin İstanbul'a gidiş istikametindeki istif alanının araçlarla dolup taştığı gözlenirken, vatandaşlar yoğunluk nedeniyle bir saate yakın beklemek zorunda kaldı.


Yoğunluktan şikayet eden bazı vatandaşlar, oy kullanmak için İstanbul'a gitmeyi planladıklarını ancak yetişemeyeceklerini söyledi. Kimi vatandaşların ise araçlarından inerek bölgedeki restoran ve kafelerde vakit geçirdiği görüldü.


Öte yandan, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) seçimle ilgili bayramlarda koyduğu ek sefer tarifesini bugün de uyguladığı, normalde 12 olan sefer sayısını 17'ye çıkardığı...