08 / 05 / 2024

Topkapı Kale

Topkapı Kale

şimdiye kadar 10 bin konut hayata geçiren Artaş İnşaat tarafından İstanbul'un merkezi noktalarından Topkapı'da E5 karayolu üzerinde yapımına başlanılan 650 milyon liralık Avrupa Konutları Kale projesinde son daireler de satışa sunuldu.

Topkapı Kale Konutları'nda metrekaresi 7 bin liraya!

Artaş Grup Topkapı’da inşaatına başladığı Topkapı Kale 'de satışa başladı. Konutların metrekare fiyatı ortalama 7 bin lira olarak belirlendi. Teslimler ise 16 ay olarak planlandı.

Topkapı Kale 650 milyon liralık yatırım bedeli ile yükseliyor!

Artaş İnşaat, İstanbul Topkapı'da Kale Kilit arsasında hasılat paylaşımıyla hayata geçireceği Avrupa Konutlan Kale projesini görücüye çıkardı. 599 daire ile birlikte 52 ofis ve 30 dükkanın yer aldığı proje 650 milyon liralık yatırım değerine sahip.

Topkapı Kale'ye 5 bin 200 talep geldi!

Artaş Grubu’nun İstanbul Topkapı’da Kale Holding arsasında hayata geçireceği gayrimenkul projesi ‘Avrupa Konutları Kale’de 599 konut yer alıyor. 650 milyon lira yatırım değerine sahip projeye 5 bin 200 talep geldiği açıklandı.

3S Kale Topaz Residence Topkapı'da yükseliyor!

Gayrimenkul sektöründe köklü geçmişinden gelen güven ve kalite anlayışıyla konut projeleri hayata geçiren 3S Kale Holding'in yatırımcısı ve geliştiricisi olduğu 3S Kale Topaz Residence projesi Topkapı'da yükseliyor.

3S Kale Topkapı 2019'da satışta!

Avcılar’da hayata geçirdiği ‘Firuze Konakları’ projesini tamamlayan 3S Kale Gayrimenkul, Topkapı projesini 2019'da satışa çıkarıyor.

3S Kale Holding, Topkapı'da yeni projeye başlayacak!

Kadıköy’de kentsel dönüşüm kapsamında projeler yapan, 3S Firuze Konakları ve Beylikdüzü’nde Kale Kent projesini hayata geçiren 3S Kale Holding’in sonraki projesi ise Topkapı’da yükselecek.

3S Kale Topkapı projesinde son durum!

3S Kale Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürün:‘3S Firuze Konakları projemizde sporun birleştirici gücüne önem verdik ve sosyal donatı alanlarımızda bolca kullandık’ dedi.Gürün Topkapı projeleriyle ilgili olarak da "Gayrimenkulde, Topkapı projemiz için de ruhsatlandırma çalışmalarımız sürüyor" dedi.

3S Kale Topkapı projesi Eylül'de satışta!

3S Kale Topkapı projesini 2017 sonbaharında satışa çıkarmayı planlıyor. 10 bin 180 metrekare alan üzerinde yükselecek olan 3S Kale Topkapı'da 30 bin metrekare satılabilir alan bulunuyor.

3S Kale Topkapı Projesi!

3S Kale Topkapı projesi 2017 yılının ilk yarısında başlayacak. 3s Kale Gayrimenkul Topkapı projesi Yeni Yüzyıl Üniversitesi'nin karşısında yapılacak...

3S Kale, Avcılar ve Topkapı'da yeni proje yapacak!

3S Kale Holding Genel Müdürü Gürün: "2016 sonbaharında Avcılar'ın en özel ve o akstaki en büyük projesini başlatacağız. 2017 yılının ilk yarısında ise Topkapı projemizi tanıtacağız" dedi.

Avrupa Konutları Kale'de hemen teslim fırsatı!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de son daireler 700 bin TL!

Artaş İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde Avrupa Konutları markası altında bugüne dek teslim ettiği projelerde sunduğu tüm ayrıcalıkları, Avrupa Konutları Kale ile Topkapı’ya taşıyor.

Avrupa Konutları Kale'de 700 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kale Endüstri Holding’in arsası üzerinde Artaş İnşaat imzasıyla yükselen Avrupa Konutları Kale, İstanbul’un en merkezi noktası Topkapı’da, E-5 karayolunun bitişiğinde konumlanıyor.

Avrupa Konutları Kale'nin örnek daireleri görücüye çıktı!

İstanbul Topkapı'da yer alan Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. Artaş İnşaat tarafından 650 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen projenin, yüzde 77'si satıldı.

Avrupa Konutları Kale'de 3 ay erken teslim!

Topkapı'daki Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri hazırlandı. 2+1 ve 3+1 tipindeki örnek daireler ziyarete açılırken, projenin yüzde 77'si de satıldı.

Avrupa Konutları Kale'nin daireleri görücüye çıktı!

Artaş İnşaat'ın Topkapı'da yapımına devam ettiği Avrupa Konutları Kale projesinin örnek daireleri görücüye çıktı. 599 konutun yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 örnek daireler gezilebiliyor.

Topkapı Kale Haberi

Topkapı Kale


Şimdiye kadar 10 bin konut hayata geçiren Artaş İnşaat tarafından İstanbul'un merkezi noktalarından Topkapı'da E5 karayolu üzerinde yapımına başlanılan 650 milyon liralık Avrupa Konutları Kale projesinde son daireler de satışa sunuldu. Geçen ay görücüye çıkarıldıktan ilk hafta içinde 400 konut satışı yapılan projede toplam 599 daire, 30 mağaza ve 52 ofis bulunacak. 37 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Avrupa Konutları Kale'de konut bloklarına 88 bin 700 metrekare, ticari alanlara ise 21 bin 300 metrekare ayrıldı. 1+1,2+1,3+1 ve 4+1 seçenekleri bulunan projedeki dairelerin büyüklükleri ise 77 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Projede teslimlerin ise Temmuz 2016'da da yapılması hedefleniyor. 


30 CADDE ÜZERİ MAĞAZASI VAR 

Avrupa Konutları Kale projesinde peyzaj alanlarının yanı sıra sosyal yaşam ve spor alanları da bulunuyor. 

Buna göre daire...