10 / 05 / 2024

Topkapı projesi basın toplantısı İş GYO ve Nef

Topkapı projesi basın toplantısı İş GYO ve Nef

İş GYO ve Nef, Topkapı projesi için bir araya geliyor. Türkiye Gayrimenkul sektörünün iki dev firması, Türkiye'de şehir yaşamı anlayışını kökten değiştirecek bir projeye birlikte imza atıyor.

Mimarideki ilk basın binasıydı! Geçtiğimiz günlerde yıkılan Topkapıda'ki Tercüman binasının hikayesi!

Gazeteci Belma Aksun, 1972 yılında inşaatına başlanan Topkapı’daki Tercüman binasının aynı zamanda Türk mimarisindeki ilk basın binası olduğunu söyleyerek yıkılan binanın hikayesini anlattı.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Bakırcı Topkapı projesi ön satışta!

Bakırcı Yapı ve Gayrimenkul Ticaret A.Ş. Topkapı Projesi için start verdi. Projede yer alan 264 konut ön satışa sunuldu...

Akzirve Topkapı basın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına lanse edecek. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı ertelendi!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına tanıtılacak. 

Basın Ekspres'teki 9 konut projesi!

İkitelli’ye bağlı olan Basın Ekspres Yolu, Atatürk Havalimanı ile E-5’i, TEM ve sahil yolunu birleştiriyor. Birçok konut ve otel projesine ev sahipliği yapan bölge yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. İşte Basın Ekspreste'ki 9 konut projesi...

Benesta Basın Ekspres satış ofisi!

Benesta Basın Ekspres projesi Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Benesta Basın Ekspres teslim tarihi!

Benesta Basın Ekspres projesi 17 katlı tek blok olarak Esta İnşaat tarafından hayata geçirildi. Benesta Basın Ekspres teslim tarihi ne zaman?

Benesta Basın Ekspres: Hayalden hayata!

"Hayalden hayata" sloganıyla basına tanıtılan Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Projede teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

17 katlı tek blok şeklinde yükselen Benesta Basın Ekspres projesi 243 konut ve 39 ticari alandan meydana geliyor. Proje Esta İnşaat imzası taşıyor. Peki Benesta Basın Ekspres nerede? İşte Lokasyon!

Benesta Basın Ekspres projesi geliyor! Yeni Proje!

Esta İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Benesta Basın Ekspres projesi karma konseptte dizayn ediliyor. Konut ve ticari alanlara yer verilen Benesta Basın Ekspres projesinde teslimlerin 12 Nisan 2019'da gerçekleşmesi planlanıyor.

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Topkapı projesi basın toplantısı İş GYO ve Nef Haberi

Topkapı projesi basın toplantısı İş GYO ve Nef

İş GYO ve Nef, Topkapı projesi için bir araya geliyor. Türkiye Gayrimenkul sektörünün iki dev firması, Türkiye'de şehir yaşamı anlayışını kökten değiştirecek bir projeye birlikte imza atıyor. 


15 Mayıs 2015 Cuma günü, İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes ve Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur'un katılacağı basın toplantısında projenin tüm ayrıntıları gün yüzüne...