04 / 05 / 2024

Topkapı-Yenibosna E5 hattı

Topkapı-Yenibosna E5 hattı

İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin yıkılıp yeniden inşa edilmek üzere boşaltılacağı haberleri Topkapı -Bakırköy-Bahçelievler üçgeni ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın inşaatında son durum!

Yapımı devam eden Ataköy-İkitelli Metro Hattı’nın, mevcut M1A Yenikapı–Atatürk Havalimanı Metrosu ile Yenibosna İstasyonu’nda entege olması için çalışmalar, 11 Eylül 2020 Cuma günü başlayacak.

Maltepe E5 Güneyi Enerji Nakil Hattı itiraz planı askıda!

Maltepe İlçesi, E5 Güneyi Enerji Nakil Hattına ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 15 Şubat 2019 tasdik tarihli plan bugün askıya çıkarıldı...

Topkapı-Habibler Hattı Habibler Triyaj Alanı imar planı askıda!

Sultangazi'de Topkapı - Habibler Hattı Habibler Triyaj Alanı ve Çevre Yolları Projesi'ne ilişkin imar planı askıya çıktı..

Rotamavi’de 240 ay vadeli konut satışları başladı!

Rotamavi projesinde 240 ay vadeyle konut satışını başlattı. Kartal - E5 hattının en gözde projelerinden Rotamavi’de 320 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve sadece yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunuluyor.

Topkapı-Ataköy hattı gayrimenkul yatırımcısının ilgisini kazandı!

İstanbul Avrupa Yakası'ndaki Ataköy, Topkapı, Merter ve Bakırköy'deki markalı konutlardan alanların yüzleri gülüyor. Bölge yüksek prim yapıyor. Bugün bu alanlarda metrekaresi 15 bin liraya bile konut görmek mümkün.

Ataköy-Yenibosna hattında yükselen projeler yeni bir siluet oluşturuyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esin Tümer bugünkü yazısında Ataköy-Yenibosna hattında E5 üzerinde ardı ardına yükselen projeleri anlattı. İşte Tümer'in o yazısı...

Kınaş Topkapı yabancı yatırımcıya tanıtıldı!

Yapı Endüstrisi A.Ş. İstanbul'un tam kalbinde tarihi yarımadayı çevreleyen surlara komşu ve İstanbul'un en önemli ana arteri E5 karayolu yanı başında yükselecek Kınaş Topkapı projesi yabancı yatırımcıya tanıtıldı..

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale etti.

Topkapı Alt Geçidi Ucuzluk Çarşısı'nda yangın!

Topkapı-Habipler Tramvay Hattı'nın Topkapı İstasyonu yakınındaki altgeçitte bulunan ucuzluk çarşısında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangına, Fatih, Zeytinburnu, Bayrampaşa ve Bakırköy itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

İstanbullulara yeni metro hattı müjdesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı- Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler- Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

İstanbul'a 4 yeni metro hattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Topkapı-Habipler tramvay hattını Arnavutköy'e uzatma çalışmalarını başlatıyor. Yeni çalışma ile Topkapı-Habipler arasında çalışan tramvay hattı, 2019'da Vezneciler-Arnavutköy metro sistemine dönüştürülecek.

Topkapı-Habibler hattı Arnavutköy'e uzayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 9 Eylül'de çıkacağı yeni tramvay hattı ihalesi ile Topkapı-Habibler tramvay hattını Arnavutköy'e kadar uzatacak. 15 kilometrelik hat için proje çalışması başlatıldı.

Vezneciler-Arnavutköy metrosu 2019'da açılacak!

Topkapı-Habipler tramvay hattı uzatılıyor. Bu hat 2019'da Vezneciler-Arnavutköysistemine dönüştürülecek. Arnavutköy'den başlayacak metro hattı, Vezneciler'den Marmaray'a ve Kadıköy-Kartal Metrosu'na entegre edilecek.

Topkapı-Yenibosna E5 hattı Haberi

Topkapı-Yenibosna E5 hattı

İstanbul Üniversitesi’ne bağlı İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin yıkılıp yeniden inşa edilmek üzere boşaltılacağı haberleri tartışma yaratırken, Topkapı-Bakırköy-Bahçelievler üçgeni, Tarihi Yarımada’daki bu iki dev sağlık kompleksine alternatif olarak, adeta ‘’sağlık vadisi’’ gibi kamu ve özel hastane yatırımlarını peş peşe çekiyor. 


Koç Üniversitesi Hastanesi, Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi Şirinevler Hastanesi ve ‘’Türkiye’nin en kapsamlı sağlık üniversitesi’’ olma iddiasındaki Biruni Üniversitesi Yedikule Kampüsü peşpeşe hizmet vermeye başlarken kamu eliyle de dev yatırımlar peş peşe geliyor. Bölgede yeni sağlık yatırımları da dikkat çekiyor.


BAHÇELİEVLER’E YENİ 3 HASTANE


Bahçelievler E5 üzerindeki Böbrek Vakfı’na ait Hizmet Hastanesi’nin işletmesini 10 yılığına 2 yıl önce alan Memorial Sağlık Grubu, Şirinevler’deki Carrefour ve Bahçepark AVM’nin yerine dev bir hastane inşaatına başlıyor. Binanın yıkımı gerçekleşti. Temel atma...