25 / 07 / 2024

toplantı turizmi nedir

toplantı turizmi nedir

MNG Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi trendlerin değiştiğini belirterek; sektörde farklılığın ön planda olduğu, teknolojinin yoğun kullanıldığı ve interaktif etkinliklerin hakim olduğu konseptlerin ilgi çektiğini belirtti.

Asgari ücrete zam gelecek mi? Asgari ücretle ilgili yeni gelişme nedir? Gözler bu toplantıda!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 1 Mayıs'ta sürprizleri olacağını duyurmuştu. Bilgin'in bu açıklamaları arasında asgari ücrete zam olup olmadığı yarınki toplantıda belli olacak.

Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması nedir? Tavan fiyat uygulaması ne anlama geliyor?

Bugün akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda akaryakıtta tavan fiyat uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği konuşuldu. Peki, Akaryakıtta tavan fiyat uygulaması nedir? İşte tüm detaylar...

Kovid-19 döneminde kat malikleri toplantısı yapılır mı?

Posta yazarı Tamer Heper '148 daireli sitenin yönetim kurulundayım. 2021 yılı Ocak ayında pandemi nedeniyle toplantıyı yapmamız mümkün mü? İstanbul Valiliği’ne yazı İle sordum ama şimdiye kadar yazılı bir cevap gelmedi. Bu konuda sizin görüşünüz nedir?' sorusunu cevapladı.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası nedir?

Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına dair detaylar bugün açıklandı. Toplantıya gayrimenkul sektörünün dev isimleri katıldı. Peki Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası nedir?

Kooperatif genel kurul toplantı yeter sayısı!

Kooperatif genel kurul toplanamadığı takdirde ilgili bakanlık genel kurulu toplantıya çağırma yetkisine sahip oluyor. Peki, kooperatif genel kurul toplantı yeter sayısı nedir? Karar alma yeter sayısı nedir?

Apartman toplantısı hazirun cetveli nedir?

Apartmanlarda kat malikleri kurulu toplantısı, yılda bir defadan az olmamak üzere yönetim planında gösterilen zamanlarda yapılıyor. Apartman yönetim toplantılarında hazirun cetvelinin bulundurulması zorunlu oluyor. Peki, hazirun cetveli nedir?

Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama toplantısı gerçekleşti!

Ankara Sheraton Oteli 'nde düzenlenen " Ankara'da Kongre Turizmi Ortak Akıl Arama Toplantısı 'nın sonuç bildirgesi yayınlandı.

Ankara turizmi için Tanıtım Üst Kurulu kuruluyor!

ATO'nun düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı "Ankara'da Kongre Turizmi Toplantısından başkent için önemli kararlar çıktı.Toplantıda Ankara'nın reklam ve tanıtımı için öncelikle Tanıtım Üst Kurulu" kurulması kar

Yusuf Ziya Yılmaz: Samsun turizmi atağa hazırlanıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde turizmi canlandırmak ve geliştirmek amacıyla gerçekleştirdiği Samsun ve Çevresi Turizm Alt Yapı Birliği (SAMTAB) eylem planı toplantıları sonuç verdi.

Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı Antalya'da gerçekleşti!

Aska Otel'de Antalya Valisi Muammer Türker'in ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in katılımıyla Turizm Yatırımcıları Derneği bölgesel toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Antalya turizmi masaya yatırıldı.

Kat malikleri toplantısında yeterli çoğunluk nedir?

Kat malikleri toplantısı ile ilgili hükümlere Kat Mülkiyeti Kanunu'nda yer veriliyor. Kanuna göre, maliklerin en az yılda bir kere toplanması gerekiyor. Peki, kat malikleri toplantısında yeterli çoğunluk nedir?

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği toplantı yaptı!

Trabzon İpekyolu Sağlık Turizmi Derneği kurucu üyeleri Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzon’un bir sağlık merkezi olması için yapılması gereken çalışmalar konuşuldu...

Kongre turizmi 4 milyar dolara yaklaştı!

Dünya turizm gelirlerinin yüzde 30'luk kısmını elinde bulunduran son 10 yılda ciddi gelişme gösteren kongre, toplantı ve etkinlik turizmi, 26 milyar dolar olan Türkiye turizm gelirlerinin yüzde 15'lik kısmını oluşturuyor.

toplantı turizmi nedir Haberi

toplantı turizmi nedir

Toplantı turizmindeki gelişmeleri değerlendiren MNG Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi trendlerin değiştiğini belirterek; sektörde farklılığın ön planda olduğu, teknolojinin yoğun kullanıldığı ve interaktif etkinliklerin hakim olduğu konseptlerin ilgi çektiğini belirtti.


Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi toplantı turizmi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Teknolojik gelişmeler ve ekonomik kriz nedeniyle toplantı turizmi taleplerinde azalma olduğuna dikkat çeken Terzi, “Şirketler yılda 2 ya da 3 büyük organizasyon yapıyorlar. Asıl büyük değişiklik ise toplantıların içeriğinde yaşanıyor. Katılımcıların ilgisinin sağlanması ve katılımlarını artırmak amacıyla teknolojinin daha çok kullanıldığı, yaratıcı konseptler dahilinde, daha interaktif toplantılar organize ediliyor. Çevreci eğilimlerin kongreler yanında toplantılarda da etkili olmaya başladığını memnuniyetle gözlemliyoruz. Basılı malzemeler, görsel çalışmalar ve teknik altyapının çevreye zarar vermemesi konusunda sektörde önemli bir hassasiyet gelişiyor” dedi.


Toplantı turizminde...