07 / 05 / 2024

Toplantı ve Etkinlik Ödülleri

Toplantı ve Etkinlik Ödülleri

Türkiye'de turizm sektöründe düzenlenen en önemli organizasyonlardan biri olarak dikkat çeken ACE of M.I.C.E "Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri"nin bu yıl üçüncüsü düzenlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel ücretsiz konser ve etkinlik takvimi belli oldu! İşte İstanbul'daki ücretsiz konserler

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bazı ilçelerde ücretsiğz konserler verilecek. İstanbul'da ücretsiz konser takvimi ve sahne alacak sanatçılar belli oldu. Peki bugün İstanbul'da ücretsiz konserler hangileri?

Kripto para borsasından 10'uncu yıla özel Lamborghini marka lüks spor otomobil çekilişi!

Küresel kripto para borsası Gate, onuncu yılında kullanıcılarına özel bir dizi çekiliş ve etkinlik düzenleyecek. Katılan kişiler Lamborghini marka lüks spor otomobil sahibi olabilecek.

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Saraçoğlu Mahallesi Ankara'nın gözdesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Saraçoğlu Mahallesi projesi, ulaşım kolaylığı, doğayla iç içe konaklama imkanı ve etkinlik alanlarıyla başkentin yeni yaşam yerlerinden biri olacak.

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor!

İstanbul Kazlıçeşme sahilinde yükselen Büyükyalı Bulvar yakında kapılarını açıyor. Büyükyalı Bulvar, kafeleri, gurme restoranları, sanat merkezleri ve etkinlik programlarıyla yeni biz cazibe merkezi olacak.

Anadolu'ya lüks oteller yapılacak! 

Kongre ve etkinlik turizmi gelirleri gittikçe artıyor. Sadece büyük şehirlerde değil Anadolu'da da kongre turizmi mevcut.Aanadolu'da otel eksikliği olduğunu belirten Reyşaş Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Döven, lüks oteller inşa edeceklerini söyledi. 

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

BRC Kongre ve Etkinlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Kahramanmaraş Kongre Binası yükseliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplantı ve kongre salonunun inşaatını tamamlıyor.

Lütfi Kırdar, TL'ye dönemedi!

İstanbul Lütfi Kırdar ve Kongre Sarayı'nda dövizle fiyat konusunda sıkıntı yaşanıyor Tesisin yönetimi toplantı ve kongreler için döviz bazlı fiyat vermeye devam ediyormuş...

Gaziosmanpaşa'ya yeni sosyal tesis!

İstanbul’un yeni cazibe merkezi olan Gaziosmanpaşa’da tesisleşme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçede birçok büyük organizasyonun yapılmasına imkân sağlayacak olan Gaziosmanpaşa Davet Salonu ve Etkinlik Merkezi’nde sona yaklaşıldı.

Kongre turizm sektörünün lokomotifi İstanbul!

Toplantı ve kongre turizmi otellerin doluluk oranını etkiliyor. Kapasite ve ziyaretçi sayısıyla turizm sektörünün büyüyen pazarları arasında toplantı ve kongre turizmi geliyor. 

Toplantı ve Etkinlik Ödülleri Haberi

Toplantı ve Etkinlik Ödülleri

Turizm sektörünün duayenleri ödüllendirildi. Ankaralı bir otel ise iki yıl üst üste 'En İyi Otel' ödülünün sahibi oldu. 


SEKTÖRÜ GELİŞTİRMEYİ AMAÇLIYOR 

Ankara'nın lüks otellerinden Wyndham, "Anadolu ve Karadeniz Bölge En İyi Toplantı Oteli" ödülüne layık görüldü. İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen törende 23 ayrı kategoride ödül dağıtıldı. Aralarında akademisyenlerin bulunduğu birçok sektörden 68 kişinin oluşturduğu jüri tarafından 'ödül sahipleri' belirlendi. 



Kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerine yön vermeyi, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı, hizmet alan kurumsal şirketleri bir araya getirmeyi amaçlayan törende, Wyndham Otel üst üste 2 yıl 'En İyi Toplantı Oteli' seçildi. 


Habertürk...