15 / 05 / 2024

toplu konut kredi başvurusu

toplu konut kredi başvurusu

Toplu konut yapımcılarına kredi açılmasına ilişkin tebliğ hükümlerine göre açılacak kredilerden yararlanmak isteyenlerin gerekli belgeleri temin etmeleri gerekiyor. İşte toplu konut kredi başvurusu ile ilgili bilgiler...

Isparta Atabey'e toplu konut müjdesi!

Isparta'nın Atabey ilçesinde 250'ye yakın toplu konut yapılacak. Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy yaptığı açıklamada çalışmalarının sürdüğünü ve sadece Atabey değil, İsparta'ya hizmet edeceklerini söyledi.

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nar Toplu Konut İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Çiçek tarafından kuruldu.

Manisa Akhisar'daki Romanlara yönelik toplu konut çalışmaları mecliste!

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Manisa'nın Akhisar ilçesinde Roman vatandaşlara yönelik toplu konut çalışmalarına ilişkin 10 soru sordu..

Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı!

Gemlik Belediyesi Çamlık Toplu Konut Projesi'nin temeli atıldı. İşte detaylar...

Bankaların konut kredi faiz oranları son durum Ocak 2017!

Yapı Kredi, 120 aylıkta yüzde 0,90 faizle en uygun konut kredisi imkanını sunuyor. Abank, konut kredi faizini yüzde 1.10'a yükseltti...

Ankara Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Halaçlı-Velihimmetli Çayırlı Mahalleleri Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanına ilişkin imar planı yarın askıya çıkarılıyor...

Kuşadası'nda yapılacak toplu konut projesi TBMM'de!

MHP Aydın Milletvekili Deniz Depboylu, Aydın'daki bir toplu konut projesine ilişkin soru önergesi hazırladı. Depboylu sorularını Başbakan Yıldırım'a iletti.

Bankaların konut kredi faiz oranları güncellendi!

Bankaların konut kredi faiz oranları güncellendi. 10 yıllık konut kredisinde en düşük faiz oranı yüzde 0,90 ile Yapı Kredi tarafından veriliyor....

Kocaeli Büyükşehir'den 35.3 milyon TL'ye satılık toplu konut arazisi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Yahya Kaptan Mahallesi sınırları içinde bulunan çok değerli bir toplu konut arazisini ihaleyle satışa çıkarttı.

Akkon Toplu Konut Anonim Şirketi kuruldu!

Akkon Toplu Konut Anonim Şirketi bugün Musa Okur ve İbrahim Yorulmaz ortaklığında 800 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de kuruldu.

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

20 bankada konut kredi faizleri indi!

Bankalar konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına düşürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı faiz indirim çağrısına bankalardan indirim açıklamaları geldi. İşte faizlerini yüzde 1’in altına çeken o bankalar…

Banka banka konut kredi faizleri!

Bankalar peş peşe konut kredi faizlerini yüzde 1'in altına indirmeye devam ediyor. Konut kredisi faizlerini indiren bankalarda son durum ne?

toplu konut kredi başvurusu Haberi

toplu konut kredi başvurusu

Toplu konut kredi başvurusu!

Toplu konut yapımcılarına kredi açılmasına ilişkin tebliğ hükümlerine göre açılacak kredilerden yararlanmak isteyen kooperatifler, sosyal yardımlaşma kurumları, belediyeler ile en az 200 konut üreten yapımcılar, Tebliğin yayım tarihinden itibaren 30/6/2006 günü mesai bitimine kadar aşağıdaki belgelerle Banka’ya başvururlar.


             İstenecek belgeler:

             a) Kooperatif, Belediye ve Sosyal Yardımlaşma Kurumundan İstenecek Belgeler

             1) Tanıtıma ilişkin belgeler

             a) Kooperatifler: Temsile yetkili kişilerin noter onaylı imza sirküleri ve kredi talebine ilişkin noter onaylı yönetim kurulu kararı ile Ticaret Sicili Gazetesinde yayınlanmış Ana Sözleşme ile değişiklikleri, kooperatifin kredi veren kurumlardan her türlü çıkmış ve çıkacak olan krediyi talep edebilme, kooperatifi borçlandırma, ipotek...