27 / 07 / 2024

toplu konutta indirim

toplu konutta indirim

Zimobi, aynı projeden konut almak isteyenleri bir araya getirecek ve avantajlı fiyatla konut alma imkanı sağlayacak. 

Konutta indirim sinyali: Çimento ve beton fırsatçıları mercek altında!

Türkiye'de son iki senede inşaat maliyetleri uçtu. Buna bağlı olarak konut fiyatları da arttı. Vatandaş ev almakta zorlanırken yetkililer fırsatçılara dikkat çekiyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 22 Mart'ta başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının, merakla beklenen indirim kampanyası 22 Mart 2022 tarihinde başlıyor.

Konutta zamlar yeni başlıyor!

Üç kamu bankası konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Peki konut kredisi faizlerindeki bu indirim ev fiyatlarına nasıl yansıyacak? Sektör temsilcileri ve ekonomistler, konutta yeni zamların kapıda olduğunu belirtti.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor!

Dar gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor.

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

TOKİ'den arsa alanlara yüzde 10 indirim müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından tapusunu hemen almak isteyen arsa alıcılarına yönelik gerçekleştirilen indirim kampanyası başladı.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın yüzde 22 indirim kampanyası 7 gün sonra sona eriyor.

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası 10 gün sonra bitiyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan konut alan vatandaşların merakla beklediği yüzde 22 indirim kampanyası 10 gün sonra sona eriyor.

Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Kamu bankaları sıfır konutta indirim kampanyasına hazırlanıyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 8 maddelik analizi...

TOKİ indirim kampanyası bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi tarafından başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası için bugün son gün. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların bugün içerisinde başvuru yapması gerekiyor.

TOKİ 2021 indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başlattı. Bugün başlayan kampanya 28 Mayıs'ta sona erecek.

TOKİ'nin indirim kampanyasından 33 bin 240 kişi yararlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının indirim kampanyasından faydalanan 28 bin 999 kişi, borç bakiyesinin tamamını kapatarak tapularını alırken, 4 bin 241 kişi ise kısmi ödeme imkanından faydalanıp ödemelerde yüzde 20 indirimden yararlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan toplu konut açıklaması!

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan yılın son Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Toplu konutta 900 bin yeni konut kazandırdık" dedi.

toplu konutta indirim Haberi

toplu konutta indirim

Aynı projeden konut almak isteyenleri bir araya getirerek, avantajlı ve indirimli fiyatla konut alma imkanı sağlayan Zimobi yayına girdi. 


Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Zimobi hem internet sitesi hem de mobil uygulaması ile, kişileri bir araya getirecek ve pazarlık gcü kazanacak. Sistemin üyelerine sunduğu ilk fırsat ise "Babacan Port royal" projesinde...


31 Ocak 2018 tarihine kadar proje için 10 kişilik talep toplanması durumunda, tüm alıcılar diledikleri konutu liste fiyatı üzerinden Zimobi kullanıcılarına özel, yüzde 18 indirimle satın alma hakkı kazanacak. 


Zimobi'nin kurucu ortaklarından Özlem Demiröz, "Toplu konut satışlarında bireysel satışlara göre daha fazla indirim yapılması, sektörde yaygın olarak kullanılıyor. Öncelikli amacımız proje sahiplerine değil, tüketicilere fayda sağlamak"...