29 / 04 / 2024

toplulaştırılan araziler

toplulaştırılan araziler

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Ceylan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Toplulaştırma’da 2015’e kadar hedef 5 milyon hektar!

Son 10 yılda 41 yılın arazi toplulaştırma miktarı aşıldı. İlk çalışmalar 1961'de başlamıştı. Tarım Bakanlığı’ nın 2015 hedefi ise 5 milyon hektar arazinin daha toplulaştırılması...

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi! Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat!

Aile destek programı ödemeleri için kötü haber geldi... Hesaplara tek tek yatırılan 1.250 TL'yi bekleyenler aman dikkat...

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

Türk halkı YHT’yi çok sevdi! Karaman YHT hattında kırılan rekor yeni hatların müjdecisi mi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Karaman-İstanbul, Karaman-Ankara YHT parkurunda bir yılda seyahat eden kişi sayısını açıkladı. Hatta kırılan rekor yeni hatların açılabileceği beklentisine yol açtı.

TOKİ çıkmayan parasını ne zaman alacak 2022? TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?

TOKİ’nin kuralarında ismi çıkmayan vatandaşlar, başvuru paralarını nasıl geri alabileceklerini araştırıyor. İşte “TOKİ için yatırılan 500 TL geri alınır mı?” sorusunun araştırılan yanıtı!

iPhone 14’ün tanıtımına saatler kaldı. İşte sızdırılan bilgiler ve fiyatı

Teknoloji ve telefon devi Apple’ın merakla beklenen iPhone 14 serisinin ve yeni ürünlerinin tanıtımına saatler kaldı. Peki sızdırılan bilgilere göre iPhone’nin özellikleri neler. İşte yanıtı!

Anayasa Mahkemesi'nden toplu konut için kamulaştırılan alanla ilgili dikkat çeken karar!

Anayasa Mahkemesi toplu konut için kamulaştırılan gayrimenkullerin amacına uygun şekilde kullanılmamasını "hak ihlali" saydı

Manisa Akhisar'daki arazi toplulaştırma kararı kaldırıldı!

Manisa İli Akhisar İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerde arazi toplulaştırmasına yapılmasına ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı yürürlükten kaldırıldı.

Hatay Kırıkhan'ın gündemi arazi toplulaştırması!

Hatay Kırıkhan'da arazi toplulaştırma toplantısı düzenlendi. Toplantıda ''Hatay Kırıkhan Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Projesi” hakkında vatandaşların talepleri dinlendi.

Arazi toplulaştırma projelerinde yeni dönem!

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılarak yapılması gerekenlerin belirlenmesi için meclise araştırma önergesi verildi.

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılması için önerge verildi!

Tarım arazilerinin toplulaştırılmasında karşılaşılan sorunların araştırılarak yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla meclise araştırma önergesi verildi.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

DSİ Balıkesir'de 6 bin 414 hektar alanda arazi toplulaştırması yaptı!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız, 2020 yılı içerisinde Balıkesir'de  6 bin 414 hektar arazinin toplulaştırıldığını açıkladı.

Türkiye'de bu sene 541 bin hektar alanda arazi toplulaştırması tamamlanacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Kaya Yıldız yaptığı açıklamada, arazi toplulaştırması çalışmaları kapsamında bu yıl sonuna kadar 541 bin hektar alanda daha çalışmaların tamamlanacağını ve toplulaştırılan alanın 4,77 milyon hektara ulaşacağını belirtti.

toplulaştırılan araziler Haberi

toplulaştırılan araziler

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve beraberindekileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Bursa Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ömer Ceylan, Bursa’daki hayvancılık ve zirai faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu. Bursa’da toplulaştırmayı bekleyen 45 bin hektar arazinin olduğuna dikkat çeken Ömer Ceylan, “Bursa’mızın 110 bin hektar toplulaştırma arazisi var. Bunun 65 bin hektarı cumhuriyet tarihinden bu yana toplulaştırılmış ve toplulaştırma planına alınmış. Bu konuda son on yılda ciddi bir yol kat edilmiştir. Hedefimiz şu an Bursa’da yaklaşık 45 bin hektar alanda toplulaştırmayı sağlayabilmektir. Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar yüzde 50’si gerçekleşen toplulaştırmanın geri kalan yüzde 50’sini de biz yapalım diye bir hedef koyduk önümüze. Etap etap gerçekleşecek çalışmalarımız 4 yıl içerisinde tamamlanacak.


Bursa’yı hayvan hastalıklarından arî il yapmak için çalıştıklarını söyleyen...