04 / 05 / 2024

torba yasa eylül 2014

torba yasa eylül 2014

Torba yasa maddeleri içinde emlak, konut, imar, inşaat, tapu, emlak vergisi, bedelsiz konut, mera ve yaylaların imara açılması, TOKİ, Hasankeyf, yurtdışına işçi götüren inşaat firmaları, taşınmaz kültür varlığı ve kentsel dönüşüm hakkında neler var?

Emekliler ve emekli olacaklar dikkat! Torba Yasa ile maaşlar artacak! Emekli maaşı nasıl değişecek? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli vatandaşı ilgilendiren Torba Yasa'ya ilişkin son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Torba Yasa'yla hem prim hem de uzun vadede emekli maaşı yükselecek. İşte ayrıntılar...

Kredi kartı borcu olanlara müjdeli haber! Af geliyor! Torba Yasa’nın detayları neler?

Torba yasa ile birlikte kredi, kredi kartı, karşılıksız çek, protestolu senet gibi borçlarını ödemesini yapmayanlara sicil affı geliyor.  İşte detaylar…

KYK borçları, maske cezaları, kredi kartı borçları… Borçlar tek tek silinecek! Torba Yasa artık Meclis’te

Milyonlarca insanı kapsayacak olan torba yasa için sayılı günler kaldı. Torba yasa, KYK borçlarını, maske ve sokağa çıkma yasağı cezaları, kredi kartı borçları gibi konuları ele alırken detaylar ise tek tek belli olmaya başladı… İşte detaylar…

Çiftçilere yüzde 75 hibeli kanola müjdesi! Kanola fiyatları kaç TL? 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

"Edirne'nin Sarı Çiçeği Kanola Projesi" çerçevesinde 20 bin dekarlık alana ekilmek üzere 374 üreticiye, 980 torba kanola tohumunun dağıtımı gerçekleştirildi. Peki son dakika kanola fiyatları kaç lira ldu? Hangi borsada kanola kaç liradan satılıyor? İşte kanola 20 Eylül 2022 fiyat listesi...

Torba Yasa tam metni 2018!

7103 sayılı Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun olan Torba Yasa yürürlüğe girdi. İşte Torba Yasa tam metni 2018..

Torba Yasa ile emlak vergisi bedelleri yeniden düzenlenecek!

Meclis açılır açılmaz çalışma hayatını çok yakından ilgilendiren yasalar gündeme gelecek. Özellikle yeni İş Mahkemeleri Kanunu ve Torba Yasa birçok yenilik getirecek.

İzaha Davet uygulaması Eylül'de başlıyor!

Geçen yıl ağustos ayında çıkan bir yasa (6728 sayılı) ile yatırım ortamının iyileştirilmesi amacıyla vergi yasaları da dahil olmak üzere birçok yasada değişiklikler yapılmıştı. Bir de Vergi Usul Kanunu’na “İzaha Davet” düzenlemesi eklenmişti. Yeni uygulama 1 Eylül’den itibaren geçerli olacak.

Torba Yasa İmar Kanunu değişikliği!

Mecliste kabul edilen 2016 Torba Yasa ile 3194 sayılı İmar Kanunu kapsamında birtakım değişikliklere yer verildi. İşte Torba Yasa İmar Kanunu değişikliği maddeleri 2016..

Torba Yasa 2016 tam metni!

Hükümetin seçim vaatleri kapsamında hazırlanan yeni torba yasa çeşitli alanlarda yeni düzenlemeleri kapsıyor. Bu yasa ile ruhsatsı olmayan yapılara elektrik bağlanması öngörülüyor. İşte Torba Yasa 2016 tam metni..

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi!

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Meclis toplantısı başta Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve son günlerde ülkemizi yasa boğan şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı.

Torba yasa ile gayrimenkul sektöründe kayıt dışı işlemler son buluyor!

Kamuoyunda ''torba yasa'' olarak bilinen 6637 sayılı “Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun” onaylandı. Onayla birlikte gayrimenkul sektöründe kayıt dışı işlemler son bulacak..

Torba Yasa onaylandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kamuoyunda ''torba yasa'' olarak bilinen 6637 sayılı "Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"u onayladı.

Torba yasa konut kredisi peşinat desteği kabul edildi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 27 Ocak 2015 tarihinde Marriot Otelde düzenlenen "İnşaat Sektörü Zirvesi"nde müjdesini verdiği Torba yasa konut kredisi peşinat desteği kabul edildi. Peki, destek nasıl yapılacak?

torba yasa eylül 2014 Haberi

torba yasa eylül 2014

Torba yasa maddeleri içinde emlak ve konutla ilgili neler var?


Torba yasa maddeleri ile emlak vergisi nasıl düzenlendi? 2014 Torba yasa maddeleri içinde emlakla ilgili düzenlemeler nelerdir? 2014 Torba yasa maddeleri nelerdir? Torba yasa son durum 2014 Eylül itibariyle nedir? Torba yasada inşaat düzenlemeleri nasıl ele alındı? Torba yasada imar düzenlemesi var mı? Emlak vergisi torba yasada nasıl düzenlendi? Torba kanunda emlak vergisine nasıl yer verildi? 


Torba yasa inşaat sektörünü nasıl etkileyecek? Torba yasa konut sektörünü nasıl düzenleyecek? Torba yasa maddeleri içinde emlak, konut, imar, emlak vergisi düzenlemeleri nasıl? Torba yasa kamulaştırma düzenlemesi nasıl olacak? Torba kanun kamulaştırma için ne diyor? 


Torba kanun maddeleri içinde taşınmaz kültür varlıkları nasıl geçiyor? Taşınmaz kültür varlığı emlak vergisinden muaf tutulacak mı?


Torba yasa tam metni nerede...