14 / 05 / 2024

torbalı 2014 projeleri

torbalı 2014 projeleri

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Torbalı'nın 3'de 1'i hazine arazilerinin üzerine kurulu yapılardan oluşuyor. Bu konuyu çözmek lazım. Bu belediye hepimizin" dedi.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

Torbalı'da kentsel dönüşümü müteahhitler yapıyor!

Hızla artan nüfus ve alınan göçlerle Torbalı'da gayrimenkul piyasasınde farklı yaklaşımlar yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmaları artan konut ihtiyacını karşılamak için boş ya da eski binaların olduğu arazilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Torbalı Devlet Hastanesi Mart'ta açılacak!

Torbalılıların yıllardır beklediği yeni devlet hastanesi bitmek üzere. 2014 yılının ilk aylarında ihalesi yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nde çalışmalar büyük oranda sona ererken, önceki gün hastaneye sürpriz bir ziyaret gerçekleşti

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

Torbalı Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

2014 yılının ilk aylarında ihalesi yapılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Her türlü zorluğa rağmen hummalı bir şekilde çalışan işçiler şimdilerde hava şartlarının elverişliliğiyle inşaatı daha da ileriye taşıyor.

İzmir Torbalı'da inşaat sektörü hız kesmiyor!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü yazısında İzmir Torbalı'daki yatırımları, projeleri ve inşaat sektörünü anlattı. İzgi, Torbalı TOKİ Konutları'na 15 bin başvuru geldiğini belirtti.

Adnan Yaşar Görmez: Gelin stadı Torbalı’ya yapalım!

İzmir’in Büyükşehir Belediyesi’nin itirazı sonucu durdurulan stat projeleri ile ilgili Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’den sürpriz bir öneri geldi.

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

Torbalı, ihracatta 61 ili geride bıraktı!

2014 yılında 862 milyon 694 bin dolarlık ihracatla Türkiye'deki 61 ilin ihracat rakamını geride bırakan Torbalı 'da 2015 yılı için 1 milyar dolarlık ihracat hedefleniyor.

torbalı 2014 projeleri Haberi

torbalı 2014 projeleri


Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) toplantısına konuk olarak katılan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, taleplere karşılık, istihdam açılırken öncelikle yöre insanından yararlanılmasını istedi. Torbalı Ticaret Odası (TTO), göreve bir ay önce başlayan Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'i davet ettiği "Ortak Meslek Komiteleri" toplantısında sanayicilerin isteklerini dile getirdi. Başkan Görmez ise sanayicilerden işçilerini Torbalı'dan tedarik edilmesini istedi. 


Ruhsat sorunu çözüldü

Başkan Görmez, toplantıya Belediye Başkan yardımcıları Turgut Buluş, Hüseyin Söyler, Hüseyin Karaman ve Başkan Vekili Özgür Erman Çağlar ile katıldı. Görmez, sanayicinin sorunlarını tek tek dinledi. TTO Meclis Başkanı Murat İnak'ın ardından konuşan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, "Belediye Başkanı'mız Görmez'in herkesi kucaklayan, söylemleriyle ötekileştirmeyen, herkesin hakkını koruyan sözleri bizleri memnun etti" dedi. Şimdiye kadar Torbalı Belediyesi ile işadamlarının birçok sorun yaşadığını dile getiren...