06 / 05 / 2024

Torbalı Huzurevi açılış

Torbalı Huzurevi açılış

İzmir’in Torbalı ilçesinde yapımı tamamlanan ve yardıma muhtaç kişiler için oluşturan huzurevindeki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı..

İzmir'de huzurevi açma projesi meclis gündeminde!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi mecliste!

İzmir'de Bakanlığa bağlı huzurevi açma projesi olup olmadığı meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa İzzet Şadi Sayarel Huzurevi açılış için gün sayıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından Çamlıca Mahallesi'nde inşa edilen İzzet Şadi Sayarel Huzurevi'nin inşaatında sona gelindi. Bölgede yapılan ikinci huzurevi açılış için gün sayıyor.

Torbalı Devlet Hastanesi Haziran’da açılıyor!

Eskisinden 11 kat daha büyük olacak Torbalı Devlet Hastanesi kapılarını Haziran'da açıyor. Hastanenin açılışını Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirecek.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Burdur'a Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi müjdesi!

TBMM Anayasa Komisyonu Başkanvekili Reşat Petek, Burdur Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin proje ihalesinin müjdesini verdi. Petek proje ihalesi için 250 bin TL, inşaatın yapımı için 13 milyon TL ödenek ayrıldığını söyledi.

Torbalı’da meydan açılışı iptal!

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı’nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. İşte kararın ayrıntıları...

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı hattı açılış tarihi ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımıyla cumartesi günü yapılacağı duyurulan açılışın, Bakan Yıldırım'ın yurtdışı gezisi nedeniyle ertelendiği bildirildi

İZBAN Torbalı hattı açılış için gün sayıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN’ı Torbalı ve Selçuk’a kadar uzatacak yeni hatlara inceleme gezisine bulundu

Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu'nun Tosya ilkesinde yapımı tamamlanan Huzurevi son kontrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. Tosya Huzurevi Yaptırma ve Yaşatma Demeği Başkanı Fazıl Ateş binada inceleme yaptı.

Kastamonu Tosya Huzurevi açılışa gün sayıyor!

Kastamonu’nun Tosya ilçesine yapımı tamamlanan Huzurevi son konrollerden sonra hizmete açılmayı bekliyor. İç donanımı tamamlanan Tosya Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışa için gün sayıyor.

Torbalı Huzurevi açılış Haberi

Torbalı Huzurevi açılış

İzmir’in Torbalı ilçesinde yapımı tamamlanan ve yardıma muhtaç kişiler için oluşturan huzurevindeki çalışmalarda sona doğru yaklaşıldı.

Torbalı ilçesinde, çevre düzenlemesi ve bütün altyapısı Torbalı Belediyesi tarafından tamamlandıktan sonra Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler İzmir İl Müdürlüğüne devri yapılan huzurevinin açılışına sayılı günler kaldı. Barınmadan çok tedavi odaklı oluşturulan sağlık kompleksinde, 50 erkek ve 50 kadın olmak üzere toplam 100 ihtiyaç sahibi yaşlıya hizmet verecek. Öte yandan komplekste, özel eğitim görmüş 70 personel görev alacağı öğrenilirken, huzurevinde birer, ikişer ve en fazla üçlü odalar yer alıyor.

Açılış hazırlıklarını denetlemek üzere, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden bazı görevlilerde huzurevinde incelemelerde bulundu. Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Buluş’un da katılımıyla gerçekleşen incelemede, görevliler çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Torbalı Belediye...