20 / 05 / 2024

torbalı KOSGEB

torbalı KOSGEB

Torbalı Ticaret Odası, Torbalı'da 350 kişi kapasiteli hizmet binası, sürekli sergi alanı gibi işlevleri de olacak kongre merkezini 4 milyon 150 bin TL maliyetle önümüzdeki yıl tamamlanacak

TOKİ Torbalı Konutları'na günde 1500 kişi başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) İzmir'de inşa edeceği yeni konutlar için Torbalı'yı pilot bölge olarak seçti. İlçede geniş çaplı bir anket çalışması başlatan TOKİ projenin seyrini anket sonucuna göre belirleyecek.

TOKİ İzmir Torbalı'daki 80 konutu satışa çıkardı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, yapımı tamamlanan TOKİ konutlarının açık artırma usulü ile 22-26 Şubat 2016 tarihleri arasında satışının yapılacağı bildirildi.TOKİ tarafından yapılan açıklamada, konutların açık artırma usulüyle satışının yapılacağı vurgulandı

Torbalı’da meydan açılışı iptal!

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı’nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. İşte kararın ayrıntıları...

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

TOKİ Torbalı'da 5000 konut için ön talep topluyor!

BAŞBAKANLIK Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Torbalı'da 5000 konut inşa edecek. 2+1 planında inşa edilecek konutlar sabit ücretle, aylık taksitlerle satılacak. Ev sahibi olmak isteyen Torbalılılar bu binalardan almak için müracaat edebilecek.

İzmir Torbalı'ya 20.5 milyon liralık yatırım!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İZBAN seferleriyle kent merkezine ulaşımı kolaylaşan Torbalı’nın mahallelerinde kanal alt yapısını yeniliyor, kanalı olmayan bölgelere ise yeni hat döşüyor.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı metrosunu ilk gün 5 bin kişi kullandı!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın 30 kilometrelik Torbalı hattı, geçtiğimiz Cumartesi günü törensiz olarak hizmete açılmıştı.

İzban Torbalı'nın çehresini değiştirecek!

Türkiye'nin en büyük kent içi banliyö sistemi İZBAN'ın yeni açılan 30 kilometrelik Torbalı hattı vatandaşların akınına uğradı.

İzmir Torbalı'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı, Ayrancılar Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 3 milyon 225 bin 600 TL olarak belirlendi. İhalesi 23 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Torbalı'daki 80 toki konutu ne zaman satışa çıkacak?

İZBAN hattının açılmasıyla İzmir'in yeni çekim merkezi olan Torbalı ilçesindeki 80 TOKİ konutu, açık artırma yöntemiyle satışa çıkarılacak.

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

İZBAN’ın 30 kilometrelik Torbalı hattında ilk seferler, bugün saat 05.25’te, Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. İlk verilere göre altı istasyonu kullanan yolcu sayısı 5 binin üzerine çıktı.

torbalı KOSGEB Haberi

torbalı KOSGEB


Torbalı Opel, Camel, Marlboro, Alfemo, Merinos, Dr. Oetker, Feast gibi dev markalara evsahipliği yaparak Türkiye’de sanayisi en güçlü ilçelerden biri oldu. Torbalı Ticaret Odası tarafından kurulan 350 kişi kapasiteli kongre merkezi, 4 milyon 150 bin TL maliyetle yapılmış olup önümüzdeki yıl hizmete başlayacak.


Torbalı Ticaret Odası Başkam Behçet Çınar konu ile ilgili şu şekilde konuştu:


Torbalı artık sadece ticaret ve vergi rakamları ile değil, İzmir ekonomisine yön verecek faaliyetlerin, seminerlerin yapıldığı bir merkez ile de anılacak. Artık iş dünyasının buluşma merkezi Torbalı olacak.


Torbalı’nın gelişen sanayisi ve ülke ekonomisine katkısı ile yıldızının her geçen gün daha da parladığına dikkat çeken Çınar, “350 kişilik kongre merkezi ve seminer salonlarımızla sadece ilkemize değil, tüm İzmir’e hitap edecek şekilde projelendirilen Hizmet Binası ve Kongre Merkezi’nin inşaatı...