21 / 05 / 2024

Torbalı OSB açılış

Torbalı OSB açılış

Türkiye'nin sanayi devi olan Torbalı'da Organize Sanayi Bölgesi'nde daha önce kura ile belirlenen sanayicilere parsellerinin tapusu verilmeye başlandı. İlk tapu dün sahibini buldu..

Gaziantep OSB'de açılışı yapılan 300 fabrika meclis gündeminde!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde açılışı yapılan 300 fabrikaya dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torbalı Devlet Hastanesi Haziran’da açılıyor!

Eskisinden 11 kat daha büyük olacak Torbalı Devlet Hastanesi kapılarını Haziran'da açıyor. Hastanenin açılışını Başbakan Binali Yıldırım gerçekleştirecek.

Adana OSB'de fabrikaların toplı açılış töreni gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, Samsun Makine Sanayi Adana Fabrikası ve yapımı tamamlanan diğer tesislerin açılış törenine katıldı. Vatandaşlar programa ilgi gösterdi.

Torbalı’da meydan açılışı iptal!

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı’nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. İşte kararın ayrıntıları...

İZBAN Torbalı hattı açıldı!

TCDD Genel Müdürlüğü ile İzmir Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği Türkiye’nin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan "İzmir Banliyö Sistemi"ni Torbalı ilçesine kadar uzatan 30 kilometrelik ilave hattın açılışı gerçekleştirildi.

İzban Torbalı hattı bugün açılıyor!

Torbalı hattında 6 Şubat’ta yolcu taşımaya başlayan İZBAN’ın ertelenen resmi açılış töreni, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla bugün gerçekleşecek.

İZBAN Torbalı hattı açılış tarihi ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımıyla cumartesi günü yapılacağı duyurulan açılışın, Bakan Yıldırım'ın yurtdışı gezisi nedeniyle ertelendiği bildirildi

İZBAN Torbalı hattı açılış için gün sayıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Cumhuriyet tarihinin en büyük kent içi toplu ulaşım projesi olan İzmir Banliyö Sistemi İZBAN’ı Torbalı ve Selçuk’a kadar uzatacak yeni hatlara inceleme gezisine bulundu

Dilovası'nda 33 tesisin toplu açılış töreni gerçekleşti!

Dilovası’nda faaliyet gösteren İMES Makina İhtisas OSB’deki firmaların toplu açılış töreni gerçekleşti. Programda konuşan İMES OSB Başkanı Süheyl Erboz, bir yılda 1 milyar dolar ihracatı hedeflediklerini söyledi.

Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açılışları devam ediyor!

Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi ’nde ( OSB ) kurulan yeni bir fabrikanın daha açılışını gerçekleştirdi.

BOSBİ Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı yapıldı!

Bergama OSB (BOSBİ) Altyapı Geliştirme Projesi açılış toplantısı Ege Bölgesi Sanayi Odası'nda (EBSO) gerçekleştirildi. İZKA'dan alınan 2 milyon liralık destekle BOSBİ'nin yağmur suyu, pis-temiz su hattının inşaatı ve yol hafriyatlarının tamamlanak..

Boğazköprü Lojistik Köyü’nde açılış 2015’e kaldı!

Kayseri, İncesu ve Mimarsinan OSB’lerin dış pazarlara hızlı ve ucuz ulaşım konusunda büyük umut bağladığı Boğazköprü Lojistik Köyü’nün açılışı kamulaştırma çalışmalarının uzaması nedeniyle 2015'e kaldı

Bodycote Dilovası fabrikası bugün açılıyor!

Dünya genelinde 190’ın üzerinde fabrikası bulunan BODYCOTE, Türkiye’deki yeni fabrikasının açılışını bugün Dilovası İMES OSB’de gerçekleştirecek. BODYCOTE ISTAŞ Dilovası Tesisleri, saat 12.30’da düzenlenecek bir törenle açılacak.

Torbalı OSB açılış Haberi

Torbalı OSB açılış

GEÇTİGİMİZ senenin ekim mesafede bu bizim için çok önem2013 yılının ekim ayında kura sonucu 5000 metrekarelik parsele sahip olan İMS İnşaat, Turizm Ticaret Ltd. Şti. sahibi Mehmet Nur Ünsal dün tapusunu Torbalı Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Abdil Çalar'ın elinden aldı ayında gerçekleşen kura ile sahiplerini bulan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki parsellerin tapuları verilmeye başlandı. 5000 metrekarelik alanda toplamda 43 parsel olan bölgede inşaat çalışmaları kısa sürede başlıyor. Bölgedeki sanayiciler tarafından devlet desteği alınmadan 2005 yılında kurulan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nin 2016 yılının haziran ayında %90'Iık bir doluluk oranına sahip olması bekleniyor. 


İSTANBUL'UN ONDA BİR FİYATINA

2013 yılının ekim ayında kura sonucu 5000 metrekarelik parsele sahip olan İMS İnşaat, Turizm Ticaret Ltd. Şti. sahibi Mehmet Nur Ünsal dün tapusunu Torbalı Organize Sanayi...