20 / 05 / 2024

torbalı ticaret

torbalı ticaret

Torbalı Ticaret Odası, Torbalı'da 350 kişi kapasiteli hizmet binası, sürekli sergi alanı gibi işlevleri de olacak kongre merkezini 4 milyon 150 bin TL maliyetle önümüzdeki yıl tamamlanacak

İnşaat ustası krizi çözülemiyor, fazla para değil, düzenli kazanç isteniyor!

İnşaat sektöründe son dönemde yaşanan işçi sorunu devam ederken, müteahhitler aylık 70 bin liraya çalıştıracak usta bulamadıklarını söylüyor. Torbalı Ticaret Odası Başkanı’nın yaptığı yeni açıklama üzerine, Borsa İzinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda memurluk mu inşaat işçiliği mi diye

İnşaat işçisi karaborsaya düştü, konut sektörü küçüldü!

İnşaat sektöründe maliyet artışlarının yanı sıra işçi alımlarında da düşlerin olduğunu belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, 'inşaat işçisi karaborsaya düştü' dedi. 

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

Torbalı'da inşaat malzemelerine yapılan zamlara şikayet!

İzmir Torbalı’da faaliyet gösteren müteahhitler demir, çimento, beton gibi inşaat malzemelerine gelen zamları fahiş buldular ve Torbalı Ticaret Odası (TTO) yetkililerine şikayet ettiler.

İzmir Torbalı'da 2017'de 6 bin 200 konut satıldı!

Torbalı Ticaret Odası'nın (TTO) araştırmasına göre Torbalı'da 2017'de 6 bin 200 konut satışı yapıldı. İlçede hemen hemen satılan her 10 konuttan 7'sini İzmirliler satın aldı..

İzmir'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanıyor!

İzmir Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, bölgede gayrimenkul ve inşaat sektöründeki gelişmelerden bahsetti. Olgun, ''Taşı toprağı altın' sözünün artık yön değiştirdiğini gösteriyor' şeklinde konuştu.

Torbalı'da 2016'nın ilk 9 ayında 4 bin konut satıldı!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. 2015 yılının ilk 9 ayında 3 bin 954 konutun satıldığı ilçede 2016 yılının aynı döneminde bu rakam 3 bin 950 oldu.

Torbalı'da inşaat yatırımları hız kesmedi!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. Torbalı'da inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmedi.

Torbalı’da yılda 5 bin konut üretiliyor!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Torbalı'nın bir cazibe merkezi haline geldiğini vurguladı. Olgun," Torbalı’da yaklaşık 300 müteahhit yılda yaklaşık 5 bin konut üretiyor." dedi.

İZBAN konut satışlarını artırdı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde şubat ayında seferlerine başlayan İZBAN'la birlikte konut satışlarında artış yaşandığını belirten Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, önümüzdeki aylarda daha da fazlalaşacağını söyledi.

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torbalı Mühendislik Makina İnşaat ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Torbalı tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Mart'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi, Millet Caddesi'nde kuruldu.

Müteahhitler beton zammına direniyor!

Yapılan fahiş zam nedeniyle Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun önderliğinde bir araya gelen 200 müteahhit beton dökmeme kararı aldı. Olgun "onların şımarıklıklarını bitireceğiz" dedi.

torbalı ticaret Haberi

torbalı ticaret


Torbalı Opel, Camel, Marlboro, Alfemo, Merinos, Dr. Oetker, Feast gibi dev markalara evsahipliği yaparak Türkiye’de sanayisi en güçlü ilçelerden biri oldu. Torbalı Ticaret Odası tarafından kurulan 350 kişi kapasiteli kongre merkezi, 4 milyon 150 bin TL maliyetle yapılmış olup önümüzdeki yıl hizmete başlayacak.


Torbalı Ticaret Odası Başkam Behçet Çınar konu ile ilgili şu şekilde konuştu:


Torbalı artık sadece ticaret ve vergi rakamları ile değil, İzmir ekonomisine yön verecek faaliyetlerin, seminerlerin yapıldığı bir merkez ile de anılacak. Artık iş dünyasının buluşma merkezi Torbalı olacak.


Torbalı’nın gelişen sanayisi ve ülke ekonomisine katkısı ile yıldızının her geçen gün daha da parladığına dikkat çeken Çınar, “350 kişilik kongre merkezi ve seminer salonlarımızla sadece ilkemize değil, tüm İzmir’e hitap edecek şekilde projelendirilen Hizmet Binası ve Kongre Merkezi’nin inşaatı...