29 / 04 / 2024

Torbalı yeni inşa edilecek okullar

Torbalı yeni inşa edilecek okullar

Torbalı'ya 4 yeni okul inşa edilecek. Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

Kayseri Melikgazi'de yeni tesisler inşa ediliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, dönüşüm projesi kapsamında yeni tesisler inşa edildiğini söyledi.

Trabzon'a yeni cami inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yeni bir cami inşa ediyor.

Batman Hasankeyf'te 710 yeni konut inşa ediliyor!

Batman’ın Hasankeyf ilçesini Dicle Nehri kıyısında yeni yerleşim biriminde 710 yeni konut inşa ediliyor. Geçen yıl inşaatına başlanılan projenin Eylül ayının sonunda bitmesi planlanıyor.

İsrail Batı Şeria'da 650 yeni konut inşa edecek!

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait topraklarda 650 yeni konut inşa edecek. Batı Şeria'daki yerleşimcilerin sayısı kısa sürede 1 milyona çıkarılacak.

TOKİ Manyas'a 625 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Manyas'a 625 yeni konut daha inşa edecek. 

Torbalı yeni inşa edilecek okullar Haberi

Torbalı yeni inşa edilecek okullar


İzmir Valiliği'nde yapılan eğitim zirvesi sonrası okul projeleri hayata geçiriliyor. İzmir Valiliği'ndeki eğitim zirvesinin ardından çalışmalarına hız veren Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne verdiği talimatla Ayrancılar Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli lise ve 1 adet 24 derslikli ilkokul, Torbalı Mahallesi'ne 1 adet 24 derslikli ilkokul ve Özbey Mahallesi'ne 1 adet 16 derslikli ortaokulun yapı ruhsatı düzenlendi.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in girişimleriyle bir araya gelen İlçe Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret ederek Torbalı'nın artan nüfusuyla beraber ortaya çıkan okul ihtiyacı için görüşmelerde bulundu.


Hızla markalaşıyor

İlçenin eğitim alanındaki sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek istediklerini belirten Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Ülkemizin farklı bölgelerinden hızlı göç...