04 / 05 / 2024

Torkam E5

Torkam E5

Yeni projelerine hız kesmeden devam edecek olan Torkam İnşaat, E5 projesini Nisan ayı sonunda satışa çıkarıyor.

Huawei EV teknolojileri Landian E5 SUV’da! İşte Landian E5 SUV’un özellikleri...

Huawei alt yapısına sahip Landian E5 SUV elektrikli otomobilin tanıtımı gerçekleştirildi. Peki Landian E5 SUV'un özellikleri neler? İşte Landian E5 SUV ile ilgili tüm detaylar...

N11'de akıllı telefonlara yüzde 49 indirim! Vestel Venus E5 32 GB 1 Haziran fiyat listesi!

Türkiye'nin en büyük e-ticaret markalarından N11, Vestel Venus E5 32 GB akıllı telefonlarını yüzde 49 indirimle satışa sundu. İşte detaylar...

Vestel Venus E5 fiyatı ne kadar? İşte Vestel Venus E5 Nisan 2022 fiyat listesi!

Yeni bir akıllı telefon arayışında olanlar tüm fiyat performans ürünlerini inceliyorlar. Fiyat performans telefonları arasında yer alan Vestel Venus E5 özellikleriyle de dikkat çekiyor. İşte Vestel Venus E5 özellikleri ve güncel fiyat listesi...

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Torkam Holding'ten 7.8 milyar dolarlık proje hedefi!

İnşaat taahhüt, gayrimenkul, PVC profil, demir çelik, teknoloji, madencilik ve enerji olmak üzere 5 sektörde faaliyet gösteren Torkam Holding, 7.8 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Fikirtepe Torkam Vartaş kentsel dönüşüm projesi bu yıl tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Fikirtepe'de devam eden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin bu yıl içerisinde tamamlanacağını dile getirdi.

TORKAM Holding'ten Afrika'da 7.8 milyar dolarlık anlaşma!

Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alan TORKAM Holding,  Afrika’da önemli bir anlaşmaya imza attı.

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında 7.8 milyar dolarlık protokol!

TORKAM Holding ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında konut ve madencilik alanında işbirliği ve yatırımı kapsayan 7.8 milyar dolar büyüklüğünde anlaşma imzalanıyor.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 63 dükkan satışta!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen Küçükçekmece Torkam E5 projesinde 63 dükkan 840 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. 

Torkam E5 Haberi

Torkam E5

Yeni projelerine hız kesmeden devam edecek olan Torkam İnşaat, E5 projesinin Nisan ayında satışa çıkaracak. Merkezi lokasyonuyla dikkat çeken Torkam E5 projesi 20 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Çarşı, ofis ve residenceların yer aldığı Torkam E5 projesi karma proje olarak yükseliyor.

Torkam İnşaat’ın TOKİ  arsasında gelir paylaşım modeliyle hayata geçirdiği E5 projesi 900 milyon TL'lik yatırım bedeliyle inşa ediliyor.

4 blok olarak hayata geçirilen Torkam E5 projesinde, 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

Web: