06 / 05 / 2024

torkam ıspartakule yeni proje

torkam ıspartakule yeni proje

Torkam İnşaat 132 milyon TL teklifle kazandığı Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Proje için sözleşmede imzalar dün atıldı.

Ispartakule Modernyaka'da iki yeni kampanya! Teslimler 1 yıl sonra!

Ege Yapı imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de hayata geçirilen Modernyaka projesinde iki yeni kampanya başladı. Teslimlerin 1 yıl sonra yapılması planlanan projede 515 adet konuta yer veriliyor. 

Kanal İstanbul'da yeni ihale! Halkalı-Ispartakule Demiryolu'nda hazırlıklar başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Halkalı-Ispartakule arasında hayata geçirilecek olan Kanal İstanbul Geçişi Demiryolu Hattı'na ilişkin yeni ihale düzenlenecek...

Ege Yapı Ispartakule projesi ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Ege Yapı, Ispartakule projesi için ön talep topluyor.

Torkam'dan 2 yeni proje geliyor!

Torkam her biri 500’er bağımsız birimden meydana gelecek iki yeni projenin hazırlıklarına başladı. 

Banu Evleri Ispartakule 1’in yeni etabının temeli atıldı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri Ispartakule 1 projesinin ikinci etabının temeli atılarak yapımına başlandı. Hasanoğlu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, "Sektörümüzün canlandığı bu dönemde yeni projelerimizi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi...

Torkam Fikirtepe projesi ile 1.101 konut yolda! Yeni proje!

Kiptaş’ın Fikirtepe ihalesini kazanan Torkam İnşaat, kazandı. Şirket 5 bloktan oluşan 1.101 konutluk dev bir proje hayata geçirecek...

Torkam E5 Nisan'da satışta!

Yeni projelerine hız kesmeden devam edecek olan Torkam İnşaat, E5 projesini Nisan ayı sonunda satışa çıkarıyor.

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Torkam basın daveti 20 Mart'ta!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın daveti düzenliyor. 

Torkam E5 konumu ile dikkat çekiyor!

Torkam İnşaat’ın Florya - Sefaköy aksında hayata geçireceği yeni karma projesi Torkam E5, İstanbul’un önemli can damarlarından biri olan E5 Karayolu’na cepheli konumu ile dikkatleri çekmeyi başardı.

Torkam E5 projesinde satışlar Nisan'da başlayacak!

İstanbul Avrupa yakasında E5 yolu üzerinde eskiden Küçükçekmece Belediyesi’nin bulunduğu alanda Torkam İnşaat yeni projesine başlıyor. 

Ebruli Torkam Ispartakule satış fiyatları!

2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Ebruli Ispartakule Konutları 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Proje 41 bin 168 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Ebruli Ispartakule Torkam Evleri fiyatlar!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen Ebruli Ispartakule projesinde teslimler 2019 yılında yapılacak. Projede fiyatlar 494 bin TL'den başlıyor...

torkam ıspartakule yeni proje Haberi

torkam ıspartakule yeni proje

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini 132 milyon TL teklifle Torkam İnşaat kazanmıştı. 


İmzalar atıldı

Toplam 47 bin 168,49 metrekare parsel alanı, 82 bin 336,98 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip olan arsa için Emlak Konut ile Torkam İnşaat dün sözleşme imzaladı. 


Plan notlarında "ticari imarlı" olarak gözüken Ispartakule 5. Etap arsasına Torkam İnşaat, rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek.


Stüdyo 24 ve Unikonut projelerinde komşu konumda yer alan Ispartakule 5. Etap arsası üzerine inşa edilecek proje özellikle cephe tasarımı ve bina formlarıyla Ispartakule’ye yeni bir çizgi kazandıracak. 



Avcılar Ispartakule 5. Etap arsa bilgisi:

1-) 633 ada 2 parsel 19 bin 915,64 metrekare parsel alanına, 39 bin 831,28 metrekare...