06 / 05 / 2024

Torkam Ispartakule

Ev alacaklar dikkat! Fiyatlar tepe taklak olabilir! Düşüş bekleniyor...

Tüketici Konfederasyonu (TÜKONFED) Başkanı Aydın Ağaoğlu ve Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, konut piyasası ve barınma sorunuyla ilgili konuştu. Sektör temsilcileri ev fiyatlarının düşebileceğine dikkat çekti...

Emlak Konut GYO Fikirtepe 3463 ada 1 parsel için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO, tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3463/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 17 Ocak 2022 tarihinde imzalandı.

TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy - Florya aksında inşa edilen TORKAM E5 dükkanlarının yüzde 95'i satıldı...

Türkiye'de konut talebi canlılığını koruyor!

Türkiye'de konuta olan talebin artmaya devam ettiğini dile getiren Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, artan emtia fiyatları nedeniyle fiyatların da yükseldiğini dile getirdi.

TORKAM E5'in son dükkanları bugün satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını bugün açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor.

TORKAM E5'in son dükkanları yarın satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını yarın açık artırma usulü ile satışa çıkarılıyor. 

KİPTAŞ Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesi tamamlandı!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinin tamamlandığını dile getirdi.

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 5 Temmuz 2021 tarihinde imzalandı.

TORKAM E5'in son dükkanları 10 Temmuz'da satışta!

TORKAM ve TOKİ güvencesiyle inşa edilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı içerisinde yer alan son dükkanlarını 10 Temmuz tarihinde açık artırma usulü ile satışa çıkardı.

Torkam E-5 Açık Çarşı'da 71 dükkan satışa çıkıyor!

TOKİ tarafından hasılat paylaşım modeli ile inşa edilen İstanbul Küçükçekmece'deki Torkam E-5 projesinde yer alan 71 adet dükkan açık artırmayla satışa sunuldu.  

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde yeni gelişme!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde geçici kabul işlemlerinin tamamlanma aşamasında olduğunu dile getirdi. 

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tamamlanıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde fiziki ilerlemenin yüzde 97 seviyesine geldiğini dile getirdi.

Fikirtepe Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşlar yapılıyor!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Torkam Vartaş-1 kentsel dönüşüm projesinde son dokunuşların yapıldığını dile getirdi. 

Torkam Ispartakule Haberi

 Torkam Ispartakule

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...