28 / 04 / 2024

torku arena 5. sırada

torku arena 5. sırada

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

Migros'ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta çok sevindirecek indirimler başladı. Bu kapsamda, Migros’ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü. İşte 22 Ağustos Salı Migros fiyat listesi...

Torku ihracatını 5 yılda ikiye katlamayı hedefliyor

Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği (PANKOBİRLİK) Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Torku markasıyla 40'tan fazla ülkeye ihracat yaptıklarını belirterek, "150 milyon dolarlık ihracatımız var, 5 yıl içinde bunu 300-400 milyon dolara çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

PttAvm'den ayçiçek yağ indirimi! Torku, Yudum, Oruçoğlu, TMO 5 kiloluk yağ fiyatları dibi gördü! İşte fiyat listesi...

PttAvm Torku, Yudum ve Oruçoğlu firmalarının ayçiçek yağ fiyatlarında indirim yaptı. Bu markaların 5 kiloluk, 1 kiloluk ayçiçek yağ fiyatlarında büyük düşüş yaşandı. Peki PttAvm'de ayçiçek yağ fiyatları kaç TL? İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Anadolu Ateşi avukatından Aspendos Arena açıklaması!

Antalya Serik'te, 'Anadolu Ateşi'nin gösterilerini yaptığı, 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın mühürlenmesiyle ilgili 'Anadolu Ateşi' vekili avukat İlkser Akbulut, yazılı açıklamada bulundu. 

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Aspendos Arena için 'yıkım' kararı çıktı!

Antalya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu, 2008 yılında Aspendos Antik Tiyatrosu yakınında inşa edilen 5 bin kişilik Aspendos Arena’nın yıkımı kararı verdi. Anadolu Ateşi Görsel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan karara tepki gösterdi.

Dursun Özbek: TT Arena'nın kullanım hakkı sorunu çözüldü!

Galatasaray Kulübü Eylül ayı olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Dursun Özbek, kulüp borcunun 1,5 milyar liraya yaklaştığını, ancak eldeki gayrimenkullerle bu borcun kapanabileceğini söyledi. Özbek, TT Arena üzerindeki kullanım hakkı konusunu ise çözdüklerini müjdeledi.

Türk Telekom Arena'ya 13 milyon Dolar'lık çatı!

Spor Genel Müdürlüğü ile G.Saray arasında dava konusu olan açılır kapanır çatı davasında, 5 kişilik bilirkişi raporu hazırlandı. Türk Telekom Arena için istenilen açılır-kapanır çatı sisteminin yapılması halinde maliyeti 13 milyon dolar civarında olacak.

Timsah Arena dünyanın en önemli stadı olacak!

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Vodafone Arena’da flaş gelişme!

5 Nisan'da açılacak olan Vodafone Arena'nın çimleri konusunda sıcak bir olay yaşandı. Beşiktaş yönetimi Vodafone Arena'nın çimlerinin yeniden hibrit olmasına karar verdi.

Vodafone Arena 5 Nisan'da açılıyor!

Siyah-Beyazlı camianın merakla beklediği Vodafone Arena'nın açılış tarihini FANATİK açıklıyor. Arena, efsane başkan Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da kapılarını açacak, ilk maç ise 9 Nisan'da Bursaspor'la oynanacak.

Vodafone Arena'nın 5 Nisan'da açılması planlanıyor!

Beşiktaş’ta taraftarların sabırsızlıkla ve heyecanla beklediği Vodafone Arena’da sona yaklaşılırken, stadın açılış tarihi de belli oldu. Süleyman Seba’nın doğum günü olan 5 Nisan'da Vodafone Arena’nın resmi açılışının yapılması planlanıyor.

torku arena 5. sırada Haberi

torku arena 5. sırada

Yaklaşık 2 yılda tamamlanan, futbol topu şeklindeki Konya Büyükşehir Torku Arena, 63 milyon 46 bin dolarlık inşaat maliyeti ile yarışmaya layık görülen 32 stadyum arasında maliyeti en düşük olanlar arasında yer aldı. 


Ankara 24...