28 / 04 / 2024

torku arena en iyi stadyum

torku arena en iyi stadyum

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

Migros'ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü!

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros’ta çok sevindirecek indirimler başladı. Bu kapsamda, Migros’ta 5 kg Torku toz şeker 149,90 TL’ye, 2 kg Tat baldo pirinç 99,90 TL’ye, yağı 2 litre mısır 74,50 TL’ye düştü. İşte 22 Ağustos Salı Migros fiyat listesi...

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Krasnodar Arena’da Esta’nın imzası var!

2005 yılından bu yana önemli işlere imza atan Esta Construction'nın en çok sükse yapan projesi Rusya’daki Krasnodar Arena olarak biliniyor.

Tuzla Marina Arena 13 Mayıs'ta açılıyor!

Türkiye’nin en büyük açıkhava konser ve event alanı Marina Arena, 13 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Marina, 450 metrekare alan üzerine kuruldu.

TOKİ statları 2016'nın en iyileri oldu!

TOKİ tarafından inşa edilen Yeni Eskişehir Stadyumu, Sivas Arena ve Medical Park Arena dünyanın en iyi 10 stadı arasında yer aldı.

Kocaeli Arena Mayıs sonunda açılıyor!

KASK tarafından organize edilen Kocaeli Genç Sporcu Buluşması'nda konuşan Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Arena Stadı'nın en geç mayıs ayı sonuna kadar açılacağını açıkladı.

Diyarbakır Arena'da sona gelindi!

Türkiye'nin en modem stadyumlarından biri sayılan Diyarbakır Arena'da sona gelindi. Statta koltuk montajları takılmaya başlandı.

Abdi İpekçi Arena yıkılacak!

Türk basketboluna 1989 yılından bu yana hizmet veren ve Türkiye'nin en büyük üçüncü salonu olan Abdi İpekçi Arena'nın yıkılacağı öğrenildi.

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Krasnodar Arena'ya Türk imzası!

Rusya’da bulunan ve dünyanın en lüks stadı olarak bilinen Krasnodar Arena, Türk firması Esta Construction imzası taşıyor. Stadyumun en önemli özelliği ise eksi 25 derecede, iç sıcaklığı 10 dereceye yükseltebilmesi...

İşte dünyanın en lüks stadı Krasnodar Arena!

Bir Türk firması, Rusya'nın Krasnodar kentine dünyanın en lüks stadını yaptı. Erdal Güner, yapımına 2013'te başladıkları stadı 40 ay gibi bir sürede tamamladıklarını belirtti.

torku arena en iyi stadyum Haberi

torku arena en iyi stadyum

Yaklaşık 2 yılda tamamlanan, futbol topu şeklindeki Konya Büyükşehir Torku Arena, 63 milyon 46 bin dolarlık inşaat maliyeti ile yarışmaya layık görülen 32 stadyum arasında maliyeti en düşük olanlar arasında yer aldı. 


Ankara 24...