18 / 05 / 2024

Torku Arena toplam kapasite

Torku Arena toplam kapasite

Torku Konyaspor, stadın kapasite rakamında yer alan Beşiktaş'ın kuruluş tarihini koltuk artırımıyla ortadan kaldırdı. Stadda 78 yeni koltuk eklenerek, kapasite 41 bin 981'e yükseltildi...

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Arena 24 fiyatları!

Toplam 59 daire ve 19 ticari alana yer verilen Arena24 Halkalı projesi 4 bin 400 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Arena 24 fiyatları 350 bin TL'den başlıyor.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Çorlu Trend Arena AVM Nisan'da açılacak!

Çorlu'da toplam 6918 m2 arsa üzerinde inşaatı devam eden Trend Arena AVM 2016 Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çorlu'nun ikinci büyük alışveriş merkezi olan Trend Arena AVM'de birbirinden ünlü markalar yer alacak.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Roberts Mezeckis: Torku Arena Stadyumu muhteşem bir yapı!

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül’de oynanacak Türkiye-Letonya maçı öncesi konuk ekibin yetkilileri, müsabakanın yapılacağı Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Hollandalılar, Torku Arena Stadı'na hayran kaldı!

Konya'da A Milli Futbol Takımı ile karşı karşıya gelecek Hollanda Milli Takımı'nın yetkilileri, incelemelerde bulunduğu Torku Arena Stadyumu'na övgüler yağdırdı.

Vodafone Arena'nın zemini için 1.5 milyon Euro harcanacak!

VODAFONE Arena inşaatı hızla devam eden Beşiktaş'ta zemin için toplam 1.5 milyon Euro harcanacak. Arsenal'in stadı Emirates'te olduğu gibi Arena'da yarı sentetik yarı doğal çim kullanılacak.

Konya Torku Arena 2014'ün en iyi 5 stadyumundan biri!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena, her yıl düzenlenen dünyanın en iyi stadyumları yarışmasında ilk 5'te yer aldı..

Torku Arena Stadı dünyada ilk 5’te!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Büyükşehir Torku Arena Stadı, her yıl düzenlenen 20 ülkeden 32 stadyumun yarıştığı en iyi stadyumlar yarışmasında ilk 5'te yer aldı.

Torku Arena en iyi stadyumlar arasında 5. sırada!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Torku Arena, Stadiony.net ve StadiumDB.com siteleri tarafından uluslararası düzeyde her yıl düzenlenen Yılın En iyi Stadyumları Yarışması'nda ilk 5'e girdi.

Torku Arena toplam kapasite Haberi

Torku Arena toplam kapasite

Torku Konyaspor, stadın kapasite rakamında yer alan Beşiktaş'ın kuruluş tarihini koltuk artırımıyla ortadan kaldırdı.


Hürriyet Spor, geçtiğimiz günlerde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesinde yaptığı haberde Torku Arena Stadı'nın kapasitesinin 41 bin 903 olduğunu ortaya koyunca şehirde büyük yankı uyanmıştı. Stat kapasitesinde Beşiktaş'ın kuruluş tarihinin yer alması Konyasporlu taraftarların ve yerel medyanın tepkisini çekti. 


Bunun üzerine Konyaspor yönetimi stadın kapasitesinde değişikliğe gitti.78 yeni koltuk eklenerek, kapasite 41 bin 981'e yükseltildi. 


Böylece yeni kapasite rakamıyla, yeşil beyazlı kulübün '1981' olan kuruluş tarihine atıfta...