22 / 07 / 2024

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü

Mersin’ in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çukurova Mahallesi’ nde yapımına başladıkları olimpik yüzme havuzunu en kısa sürede bitirerek halkın hizmetine sunacaklarını bildirdi...

Toroslar Belediyesi'nden satılık 3 arsa!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakalar'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık 2023 tarihinde Toroslar Belediyesi Encümen Salonu'nda yapılacak.

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Toroslar Belediyesi, Mersin'de dört arsa satacak!

Mersin İli Toroslar Belediye Başkanlığı, Mersin Toroslar Arpaçsakarlar'da yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

İstanbul BBSK, dünya Şampiyonu sporcularına evlerini teslim etti!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (İstanbul BBSK), Dünya Şampiyonu sporcularına KİPTAŞ’ın “Pendik Yeşilce Aydos Evleri” projesindeki konutlarını teslim etti. 

Mersin Toroslar'da esnafa kira desteği sevindirdi!

Mersin'de koronavirüsle mücadelede etkin ve başarılı bir süreçten geçen Toroslar Belediyesi, pandemiden olumsuz etkilenen kiracılarına sağladığı kira desteğiyle de vatandaşların yüzünü güldürdü. 

Mersin Toroslar'da kiracılara müjde!

Mersin Toroslar Belediyesi'nde kiracı olan ancak faaliyetlerine pandemi nedeniyle ara veren esnafın ilk 6 aylık kira bedeli iptal edildi. Ayrıca kira sözleşmeleri 6 ay uzatıldı.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Ev adreslerini kolaylaştıran binalar!

Mersin'de, Toroslar Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi Projesi" kapsamında 35 yıllık apartmanın yıpranan dış cephesi, dünyaca ünlü ressam Frida Kahlo'nun "Ben ve Maymun" adlı eseriyle renklendirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi'nden spor yatırımı hamlesi!

Süleymanpaşa Belediyesi, 30 farklı spor tesisi ve sosyal tesis projesi ile ilgili çalışmalarına hız verdi. Proje aşaması tamamlanan tesisler için birer birer düğmeye basılıyor.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Haberi

Toroslar Belediyesi Spor Kulübü


Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Çukurova Mahallesi’nde yapımına başladıkları olimpik yüzme havuzunu en kısa sürede bitirerek halkın hizmetine sunacaklarını bildirdi.


Başkan Tuna, yazılı bir açıklama yaparak, 18 bin metrekare alanda inşa edilen olimpik açık yüzme havuzunun yapım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirtti. Tesis binası, havuz başı aktivite alanı, kafeterya, duş ve soyunma odaları ile hakem ve yönetim bölümlerinin yer alacağı yüzme havuzunun zemininde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından toprak dolgu, tahliye ve kot düşürme çalışmaları yapıldığını bildiren Tuna, “Tüm spor branşlarına olduğu gibi yüzme branşına da önem veriyoruz. Tesisin en kısa sürede Toroslar halkına kazandırılması için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.


Toroslar ilçesinin, yaptıkları planlı ve programlı çalışmalarla işadamlarının ve müteahhitlerin yatırım yaptığı, KOBİ’lerin geliştiği, arsa ve...